IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати Коментарів: 1

Київстар та МТС фактично підтвердили нереальність виконання закону про SIM-картки

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Київстар, МТС

    Вчорашнє рішення Верховної Заради України про фактичну заборону анонімного продажу SIM-карток населенню, застало, схоже, зненацька два мобільних гіганта України - Київстар і МТС.

    25_0.jpg

    Вони вже з великою долею скептицизму поставилися до такого рішення парламенту. Іншими словами, цей закон де-факто передбачає контрактні відносини всіх без винятку абонентів мобільного зв'язку.

    Головний юрист Київстару вже заявив, що позиція його компанії однозначна - президент Янукович повинен накласти вето на цей закон. Позиція компанії сьогодні буде передана в адміністрацію президента.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три головні мобільні оператори України синхронно підвищили тарифи

    Водночас, в компанії МТС вважають, що обов'язковий продаж стартових пакетів за паспортами обмежить доступність послуг мобільного зв'язку.

    У компанії заявили, що на сьогоднішній день переважна більшість абонентів (близько 90%) є абонентами передплаченого зв'язку, відповідно, вони не укладають договори з операторами.

    ”Вся наша система продажів і обслуговування абонентів організована з урахуванням такої структури попиту. Поки у нас не було часу детально проаналізувати зміст законопроекту, але вже зараз виникає багато запитань. Зокрема, як обслуговувати населення сіл і невеликих населених пунктів, де немає операторських магазинів? Обов'язковий продаж стартових пакетів за паспортами обмежує доступність послуг, за якими, наприклад, сільським жителям доведеться їхати в місто. І навіть у місті стартовий пакет буде купити не так просто, як зараз. Операторам доведеться повністю перебудовувати систему продажів, яка складалася на ринку роками. це потребує часу і додаткових витрат", - зазначають у компанії.

    Крім того, на думку компанії, навіть впровадження даної норми не виключає можливості для бажаючих придбати пакет анонімно, обійшовши цю умову.

    "Як показує досвід зарубіжних країн, скрізь, де використовується така система, існує і чорний ринок, де легко можна купити стартовий пакет за підробленими документами або на чуже ім'я. Просто коштує він дорожче", - констатують у компанії.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • враньё!!!!!!!!!!!! в россии давно продаются симки по паспорту и никакого ограничения количества абонентов нет. а еще нужно и имеющиеся симкарты зарегистрировать

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми