IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати

Корпорація Google представила конкурента iPhone

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Google, iPhone

    Корпорація Google представила смартфон Motorola Moto X, який анонсувався як головний конкурент iPhone.

    6609_2.jpgСмартфон створений на базі операційної системи Android 4.2.2 (Jelly Bean), а не більш нової версії Android 4.3.

    У нього вбудовані двоядерний процесор Motorola X8 і 2 Гб оперативної пам'яті.

    Пристрій оснащений 4,7-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів і двома камерами: задньою 10-мегапіксельною і передньою 2-мегапіксельною.

    Moto X важить 130 грамів, довжина корпусу - 129,3 міліметра, ширина - 65,3 міліметра, товщина - 10,4 міліметра.

    Як заявляє виробник, телефон здатний працювати в безперервному режимі 24 години. На відміну від інших популярних смартфонів Moto X буде повністю вироблятися в США, вказує Google.

    Телефон працюватиме з нано-SIM. Першим пристроєм з підтримкою цього стандарту був iPhone 5 від Apple.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
    - Українська влада хотіла стежити за людьми за допомогою Google
    - Apple показав свій бюджетний iPhone (ФОТО)

    Пристрій також має систему управління голосовими командами, яка працює навіть у режимі сну (варто тільки сказати Ok Google now), і технологію QuickCapture для надшвидкої зйомки без натискання спеціальних клавіш і виклику меню - для цього телефон коштує трохи струснути, повідомляє CNET.

    Відмінною особливістю Moto X стане велика кількість забарвлень, що дозволяють кожному користувачеві "створити" свій оригінальний телефон. Для цього Google запустила спеціальний сайт - Motomaker.

    7365_3.jpg

    У США телефон надійде в продаж в кінці серпня. Пристрій з оперативною пам'яттю в 16 Гб буде коштувати від 199 доларів з контрактом. Google також планує продажу за межами США, але точних термінів поки не називає.

    Це перший телефон, випущений компанією Motorola після злиття з Google. Також це перший телефон Google, розроблений без співпраці з азіатськими партнерами. Раніше смартфони на базі операційної системи Google Android випускали компанії Samsung, LG і HTC.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми