IT технології та телекомунікації, Суспільство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Людиною року-2013 за версією Google став Володимир Кличко

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: google, рейтинг

    Серіали, фільми і реаліті-шоу лідирують серед найпопулярніших запитів Google в 2013 році. Про йдеться у прес-релізі компанії, що був оприлюднений в понеділок.

    gugl.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google розробить власних роботів

    Зокрема, Google представив щорічний підсумковий рейтинг популярних запитів року.

    У трійку найпопулярніших запитів увійшли серіал "Свати 6", "фільми 2013" і реаліті-шоу "Холостяк 3". Також в десятку популярних запитів увійшли "Євробачення 2013", серіал "Роксолана. Чудовий вік", боксерський бій "Кличко Повєткін" і "метеорит в Челябінську".

    Людиною року, за версією Google, став боксер Володимир Кличко. На другому і третьому місцях - співачка Тіна Кароль і актор Андрій Панін. У десятку також увійшли співачка Злата Огневич, бізнесмен Борис Березовський і Кейт Міддлтон, дружина спадкоємця Британського престолу.

    Найпопулярнішим серед українців ТВ-шоу названо реаліті-шоу "Холостяк 3". Крім того, в десятці найпопулярніших - "Хочу в Віагру", "Все буде добре", "Голос. Діти" і "Кохання без кордонів".

    Найпопулярнішим питанням в 2013 році в українців було питання "що таке любов?". Крім того, користувачів цікавило "що таке інстаграм?", "Що таке дефолт?", "Що таке щастя?" і "що таке вихованість?".

    Задаючи питання "чому", українські користувачі найчастіше запитували "чому помер Панін?", "Чому я ідіот?", "Чому розлучився Путін?", "Чому вмирають комарі?", "Чому люди курять?" і "чому подорожчали яйця?".

    Трійка популярних запитів з питанням "як?" виглядає таким чином - "як зробити скрін?", "як подобатися чоловікам?" і "як зробити гифку?". Українців також цікавило "як зламати wi-fi?", "Як зберегти сім'ю?", "Як фарбувати яйця?" і "як схудла Пугачова?".

    Купівлею року, за версією Google, став смартфон Lenovo k900. Крім того, серед найпопулярніших покупок iPhone 5, HTC One, зелена кава і велосипед б/у.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Google презентував власну кредитну картку.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми