IT технології та телекомунікації, Фото Автор: admin Друкувати

Nokia презентувала свій планшет (Фото)

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Nokia, планшет

    Nokia презентувала шість нових мобільних пристроїв, включаючи флагманський фаблет Lumia 1520, а також перший в лінійці інтернет-планшет Lumia 2520.

    Відзначимо, що Nokia вибрала дату релізу своїх новинок досить специфічно - буквально за 12 годин до анонса Apple, де остання презентує новий iPad 5, а також другу версію iPad Mini з Retina - дисплеєм.

    Зазначимо, що заходи і Nokia і Apple не орієнтовані на кінцевих споживачів, а адресовані представникам операторів стільникового зв'язку і журналістам.

    Обидві компанії сподіваються випустити батарею своїх гаджетів до передноворічного сезону, коли в сегменті хайтек-продажів традиційно намічається сезон підвищеної виручки.

    Сьогодні Nokia презентувала рішення, які фактично орієнтовані на всі сегменти ринку зв'язку - це і бюджетні апарати Asha 500, 502 і 503, вартістю нижче 100 доларів, і апарати Lumia 1320 і 1520 з 6- дюймовими екранами і вартістю вище 600 доларів, і перший інтернет - планшет на базі Windows RT Lumia 2520.

    60_3.jpg

    Слід зазначити, що апарати 1320 і 1520 - це так звані фаблети , тобто гібриди смартфона і планшета. Раніше Nokia не була представлена ​​в цьому сегменті, більше того, раніше взагалі не було фаблетов на базі Windows Phone 8.

    1746_4.jpg

    Очевидно, що найбільшим інтересом користувався перший інтернет -планшет Nokia - Lumia 2520 - преміальне пристрій, створений на базі Windows RT 8.1 (саме 8.1 ) і підтримує 4G -мережі. Новинка явно позиціонується як конкурент iPad 5, але поступається останньому за кількістю підтримуваних сторонніх програм.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nexus 5 вже "засвітився" в магазині Google Play (Фото)

    У Nokia говорять, що представлена ​​гамма пристроїв дозволяє охопити більшу частину ринку і створює різноманітність в продуктовій лінійці компанії.

    Крім того, Lumia Nokia 2520 включає власний додаток Nokia Storyteller, розроблений для редагування і оновлення зображень і відеозаписів і їх компонування у вигляді історії на карті, а також програму Nokia Video Director, яка дає можливість редагувати і створювати ще більш креативні відеозапису.

    7394_5.jpg

    При просуванні свого планшета Nokia змінила маркетингову стратегію і спробувала дистанціювати і від Samsung Galaxy Tab і від Microsoft Surface.

    Цей планшет спочатку підтримує Microsoft Office, а також популярні в бізнесі поштові системи і систем колективної роботи, такі як Exchange або IBM Lotus. Додатково до цього, пристрій поставляється з софтом для редагування відео і використанням картографічних сервіcов Nokia Here.

    При цьому, Nokia врахувала помилки Microsoft при позиціонуванні Surface і не стала задирати хмарні ціни на планшет. Lumia 2520 коштуватиме від 499 доларів.

    5891_6.jpg

    Що стосується пристроїв Asha 50x, то вони вперше отримали підтримку 3G, що дозволяє користувачам на самих бюджетних моделях ширше працювати з інтернетом. У апарати Asha компанія вбудувала оновлений інтерфейс, а також більш глибоку інтеграцію з соцмережами.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми