IT технології та телекомунікації Автор: Ната Друкувати

Сьогодні почалися світові продажі iPhone 5

  • Джерело: ua.korrespondent.net.  → Ключові теги: iPhone 5, Apple

    Компанія Apple починає в п'ятницю продажі смартфона iPhone 5 в країнах "першої хвилі" - США, Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Великобританії, Японії, Сінгапурі та Гонконгу.

    ima63987ges.jpegЩе в період прийому замовлень на iPhone 5, відкритий 14 вересня, пристрій встановив рекорд: всього за добу передзамовлення на апарат оформили понад 2 мільйони осіб.

    Через ажіотажний попит Apple вже кілька разів збільшувала орієнтовний час доставки пристрою – для тих, хто замовляє смартфон в США в ці дні, він становить 3-4 тижні.

    Через тиждень, 28 вересня, географія продажів пристрою буде розширена ще на 22 країни, у тому числі на більшу частину Європи. Ніяких конкретних відомостей про запуск смартфона в Росії поки немає, але, зі слів керівників Apple, до кінця року новий iPhone буде продаватися в більш ніж 100 країнах.

    Apple представила нову модель свого популярного смартфона минулого тижня. Як і очікувалося, апарат був перероблений порівняно з двома попередніми моделями. Смартфон отримав екран із збільшеною до чотирьох дюймів діагоналлю, монолітний металевий корпус і підтримку високошвидкісних LTE-мереж.

    На думку західних оглядачів, що вже мали можливість протестувати пристрій, iPhone 5 вийшов збалансованим смартфоном. Хоча нова модель і не отримала проривних нововведень, майже всі компоненти були модернізовані. За підсумками перших тестів iPhone 5 є одним з найбільш продуктивних апаратів на ринку.

    Не в останню чергу це стало можливим завдяки новому процесору A6, який, зі слів представників Apple, забезпечує вдвічі більшу продуктивність, ніж A5, що використовується в iPhone 4S. За неофіційними даними, A6 став першим процесором, дизайн якого був розроблений самою Apple.

    Аналітики прогнозують, що Apple зможе продати до 10 мільйонів iPhone 5, протягом перших десяти днів після його світового дебюту. Аналітик Шоу Ву (Shaw Wu) з компанії Sterne Agee вважає, що за підсумками четвертого календарного кварталу, який включає передноворічний святковий сезон, Apple завдяки новинці вдасться продати понад 46 мільйонів iPhone, - повідомляє "Кореспондент".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми