IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати

Sony продає підрозділ Vaio

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Sony, Vaio

    Виробництво і продаж пристроїв будуть припинені навесні.

    8389_1.jpg

    Компанія Sony домовилася про продаж свого підрозділу з випуску комп'ютерів Vaio інвестиційному фонду Japan Industrial Partners (JIP). Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на сайт Sony. Угода, сума якої не розкривається, буде закрита до березня 2014 року.

    Sony відмовилася від розробки нових комп'ютерів під брендом Vaio. Виробництво і продаж пристроїв будуть припинені навесні.

    JIP, новий власник бізнесу, створить окрему компанію для управління активом. Як уточнює Re/code, компанія буде орієнтована на японський ринок, хоча згодом може почати і міжнародні продажі.

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Sony випустила водонепроникний смартфон (ВІДЕО)

    Крім того, Sony перетворює свій підрозділ з виробництва телевізорів у дочірню компанію. Компанія зосередиться на випуску пристроїв верхнього цінового сегменту - зокрема, телевізорів з роздільною здатністю 4K. Реструктуризацію планується завершити до червня 2014 року.

    Загалом Sony планує скоротити близько п'яти тисяч співробітників. Від 250 до 300 осіб, зайнятих у компанії перейдуть на роботу до JIP.

    Пристрої Vaio (початкова розшифровка назви - Video Audio Integrated Operation) Sony випускає з 1996 року. Під цим брендом в різний час робилися настільні комп'ютери, ноутбуки, субноутбуки і медіацентри. Сучасні комп'ютери Vaio працюють на базі Windows 8.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми