IT технології та телекомунікації Автор: profi Друкувати

ТОП-5 невідомих переваг iPhone 5S

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: технології, iPhone 5S, переваги

    Чим найбільше запам'ятається презентація нових смартфонів від Apple? Першим у світі 64- бітним процесором в мобільному комунікаторі, співпроцесором руху М7, сканером відбитків пальців Touch ID , поліпшеною камерою iSight і новими варіантами забарвлень. Але є ще п'ять цікавих опціях флагманського комунікатора від Apple.

    oopmmsvvuk.jpg

    Цей список виглядає так:


    1. Застосування Touch ID не обмежується блокуванням екрана

    Справжнє призначення сканера відбитків пальців - служити інструментом для прочитання альтернативного коду доступу до пристрою. Оцифрований відбиток зберігається в пам'яті самого телефону , за аналогією з пін -кодом. Цікаво , що Apple ID ніхто скасовувати не збирається і застосовуватися для авторизації він буде паралельно з відбитком пальця .

    2. Зйомка при слабкому освітленні

    Розробники нової моделі врахували той факт, що для більшості власників iPhone їх комунікатор виступає в ролі фотоапарата та відеокамери, ніяких спеціалізованих гаджетів їм зазвичай більше не потрібно.

    3. Ємність батареї

    Приріст у 10% , на перший погляд , зовсім небагато - якщо мова йде не про ємності вбудованого в смартфон акумулятора. Для малогабаритного мобільного гаджета важливий кожен мАг , а в новому iPhone 5S їх 1570 мАг ( 5,96 Втгод ) проти 1400 мАг ( 5,45 Втгод ) у попередника. На практиці це означає , що в режимі очікування смартфон протримається на цілу добу довше - 250 годин , якщо вірити специфікаціям на офіційному сайті Apple.

    4.Огляд акумуляторів iPhone 5S і iPhone 5C

    Також це еквівалентно 10 годинах голосового розмови через мережу 3G , 10 годинах веб -серфінгу в мережах LTE і Wi -Fi і 10 ж годинах перегляду відеоматеріалів. Або iPhone 5S можна використовувати як розкішний медіаплеєр і слухати музику 40 годин поспіль.

    Читайте також: "Українці зможуть "помилуватися" новим iPhone 5S вже у жовтні".

    5. Безкоштовні пакети iWork і iLife

    Бонусом при купівлі обох нових моделей смартфонів стане безкоштовне програмне забезпечення у вигляді пакетів iWork і iLife . Перший представлений програмою для роботи з електронними таблицями Numbers, текстовим редактором Pages і Keynote - додатком для створення презентацій . Пакет iLife містить мультимедійне ПЗ - iPhoto для роботи зі знімками і iMovie для відеомонтажу своїх кліпів . Вартість додатків в App Store становить: 329 рублів за кожне з пакету iWork і 169 рублів за одиницю вмісту пакету iLife .



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Review of the new Stock Market game from Evolution
Stock Market Evolution is a simulator that immerses you in the exciting world of financial markets. In this game, you become an investor seeking succe...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми