IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Як досягти успіху в інтернет-торгівлі?

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: інтернет-магазини, інтернет, торгівля

    Денис Горовий, директор з розвитку одного з найвдаліших проектів з інтернет-торгівлі Prom.ua розповів, як онлайн-бізнесу розширити базу клієнтів і не відлякати існуючих.

    onl.jpg

    За словами Горового, розвиток бізнесу прямо пов'язаний з його розширенням.

    "На сьогодні в Україні "сарафанне радіо" у вигляді рекомендацій та відгуків існуючих клієнтів - це ефективний інструмент, однак вимагає чималих зусиль з боку вашого бізнесу і налагодженого механізму обробки та доставки - а в разі потреби і повернення замовлень", - зазначив він.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні можуть з'явитися нові правила інтернет-торгівлі

    Він вважає, що клієнти дійсно будуть з радістю рекомендувати ваш сервіс, якщо ви будете швидко відповідати на їхні запити, швидко обробляти і виконувати замовлення, якісно консультувати, вирішуючи проблему покупця, ввічливо спілкуватися з клієнтом, а також якісно супроводжувати клієнта і після його купівлі.

    Директор з розвитку Prom.ua відзначає, що з самого початку варто будувати сервіс, який буде вирішувати завдання і потреби ваших клієнтів і покупців.

    Крім цього, за його словами, експерти в електронній торгівлі рекомендують постійно і уважно працювати з вже існуючими клієнтами та їх відгуками та рекомендаціями, оскільки це відмінний спосіб перетворити найгірших клієнтів у найкращих друзів.

    "Крім гарної роботи, на збільшення поточної бази клієнтів також можна направити класичну ефективну рекламу: пошукову оптимізацію, контекстну рекламу, банери і хороші посадочні сторінки можуть бути переконливими для клієнтів і допоможуть їм прийняти рішення про купівлю товару або сервісу", - розповів Горовий.

    Він дає поради, як можна налагодити інтернет-спілкування з клієнтами, зокрема можна проводити акції в соціальних мережах.

    "Не так давно "Роял Фрут Гарден" провела цікаве промо в Facebook. Користувачам запропонували зібрати по 14 лайків під постом про Cidre royal і отримати 5 пляшок напою в подарунок. Так, я дізнався про новий бренд , і найімовірніше в магазині зроблю вибір на його користь", - розповідає директор з розвитку Prom.ua.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми