Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати Коментарів: 1

10 самих бюджетних комерційних авто в Україні

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто

    Експерти назвали бюджетні авто комерційного призначення.

    8111_lanos-pickup-e1425460244111.jpg (35.19 Kb)

    При виборі нового комерційного автомобіля неможливо керуватися тільки ціновим фактором, свої корективи вносять вимоги до вантажопідйомності і обсягу перевезеного вантажу, обумовлені характером перевезень. Ми вибирали серед фургонів повною масою до 3,5 т, що дозволяє керувати ними за наявності у водійському посвідченні легковий категорії "В".

    Крім того, популярність серед покупців також бралася до уваги.

    1 місце - самий бюджетний варіант

    ZAZ Lanos Pick-Up - незважаючи на саму доступну ціну - від 266 240 грн., продукція вітчизняного автопрому користується порівняно невеликою популярністю. Можливо, причиною тому стала застаріла конструкція і невеликий вибір комплектацій? У будь-якому разі продажу цього фургона в 2014 році склали 295 одиниць, що відповідає 7 позиції рейтингу продажів комерційної техніки за минулий рік за даними "Укравтопрому".

    2 місце - переможець в номінації ціна/обсяг

    ГАЗель (ГАЗ-3302) традиційно дуже популярна модель, так як поєднує в собі доступну ціну, вантажопідйомність 1,5 тонни і об'єм кузова повноцінного вантажівки. Крім традиційної версії з бензиновим мотором від 342 тис. грн., можна придбати дизельну версію з мотором Cummins від 349 тис. грн (акції).

    У 2014 році в Україні було продано 394 Газелі.

    3 місце - також фургон ГАЗ від

    ГАЗ 2752 Соболь Бізнес пропонують 344 від 200 грн. за бензинову і 464 400 грн. за дизельну модифікацію. Вантажний відсік фургона вміщує 6 куб. м. вантажу, а вантажопідйомність становить 900 кг.

    4 місце - новинка на ринку, нове покоління Газелі

    ГАЗель NEXT повинна зміцнити трохи пошарпаний імідж горьківської полуторки, надавши поліпшені споживчі характеристики на тлі конкурентоспроможної ціни. Оцинкована кабіна і велика кількість імпортних комплектуючих повинні допомогти у цій справі. Ціни на ГАЗель NEXT стартують від 348 200 грн. за бензинову версію і від 381 060 грн. за дизельну.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai представила тізерне відео Tucson

    5 місце - найменший перевізник

    Fiat Qubo - незважаючи на невеликі розміри, ця модель не може похвалитися серйозним ціновою перевагою (від 439 900 грн. за дизельну версію). З цієї причини пропозиція на ринку обмежена залишками від старих запасів, і має сенс придивитися до більш місткою моделі.

    6 місце - найпопулярніший формат

    Fiat Doblo виявився найпопулярнішим "каблучком" за результатами 2014 року і посів перше місце в рейтингу продажів комерційної техніки з результатом у 944 проданих авто. Крім помірних цін на авто (428 від 900 грн. за бензинову версію і від 478 900 грн. за дизельний варіант) італійський вантажівка приваблює широким спектром своїх можливостей.

    Так, довжина салону (в длиннобазном виконанні) - 2,17 м, ширина між колісними арками - 1,23 м, обсяг вантажного відсіку варіюється від 3,4 в звичайному виконанні, до 4,2 м3 у версії long. Вантажопідйомність також можна підбирати під свої потреби - від 750 до 1000 кг.

    7 місце - менш популярний, але більш доступний

    Гідну конкуренцію фіатовській моделі може скласти хіба що француз румунського походження - Renault Dokker. Ця модель є новинкою для українського ринку. Буквально нещодавно Dokker витіснив у нас більш дорогу модель Renault Kangoo.

    Ціни на Renault Dokker стартують від 399 204 грн. за бензинову модифікацію і 442 452 грн. за дизельну. Всього в 2014 році було продано 689 автомобіля Renault Dokker.

    8 місце - універсал від Renault, здатний розмістити 7 пасажирів

    Renault Logan MCV не зовсім комерційний автомобіль, але у разі потреби легко вмістить до 1518 літрів поклажі або візьме на борт 7 людей. Ціни на Logan MCV стартують від 432 475 грн. за бензинову і від 461 187 грн. за дизельну модифікацію.

    9 місце - французький "каблучок" від PSA

    Концерн Peugeot/ Citroen пропонує в Україні свою версію розвізного фургона відомого як Peugeot Partner або Citroen Berlingo. Основна різниця між ними в емблемі бренду, а ціни стартують від 475 500 грн., двигун дизельний.

    10 місце - фургон з Кореї

    Колись популярні китайські вантажівки сьогодні в Україні не популярні, зате корейська компанія Hyundai пропонує цікавий модельний ряд комерційної техніки. Модель H100 вантажопідйомністю до 3,5 т пропонується за ціною від 673 000 грн. і завершує наш огляд бюджетних фургонів в Україні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • А як же мінівени ? чогось згадали тільки про Peugeot Partner, Citroen Berlingo, а Ford Transit Connect той же Caddi та і ще багато інших моделей.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми