Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

10 причин ДТП з жінками

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто, ДТП

    Співробітники ДАІ поділилися з журналістами відомостями про найбільш часті причини ДТП за участю жіночої статі.

    9615_zhinka-945x590.jpg (. Kb)

    Як з’ясувалося, довговолосі представниці земної кулі потрапляють в аварії в 2-3 рази менше чоловіків. Останні, якщо і потрапляють, то конкретно і з розмахом. Жінки, навпаки, “воліють” дрібні дорожні пригоди.

    Всього є 10 причин через які дівчата найчастіше кричать “Ой, що я наробила!”:

    1. Краса вимагає жертв, часом великих

    Ми, чоловіки, любимо дівчат. Їм у свою чергу подобається ловити на собі зацікавлені погляди, однак, конкуренція на вулицях настільки велика, що без зусиль складно привернути увагу чоловіків. Для цього дівчата фарбуються, модно одягаються і стежать за своїми манерами. У кожної жінки є сумочка з “важкою артилерією”. Застосовуючи її, дівчина абсолютно забуває, де вона знаходиться: у кафе, вдома чи за кермом. Як результат, розмазана помада по обличчю та оформлення ДТП.

    2. У всіх своя екіпіровка

    Чоловіки більш практичні, тому воліють зручний одяг для водіння. Дівчата не можуть дозволити собі жертвувати нарядом через незручності водіння. Тим більше, куди цікавіше виглядає оголена ніжка в тісній спідниці на високих підборах, яка вилазить в авто, ніж черевик у спортивному костюмі. Найчастіший наряд порушниці через якоий жінки потрапляють в аварії – це вузька шубка і каблуки.

    3. Своя атмосфера

    У будинку відразу видно, чи є хто з представників прекрасної статі в ньому. У машині відбувається теж саме. Крім того, що дівчата обожнюють змінювати зовнішній вигляд на свій розсуд (фарбують в рожевий, змінюють номери і т.д.), вони дуже педантично ставляться до внутрішнього оформлення салону. Чоловік може проїздити на автомобілі десяток років і за цей період всередині нічого не зміниться. Дівчина може в перший же день зробити з салону справжні джунглі: повісити освіжувач ялинку, іграшки на лобове вікно або навіть на заднє. Останнє є третьою причиною ДТП з дівчатами.

    4. Бачать на 360 градусів

    Третя причина тісно пов’язанп з цією. Коли дівчата в черговий раз заклеюють заднє вікно зображенням сонечка, вони зовсім не турбуються про те, що туди потрібно буде дивитися – вони не дивляться назад! Звичайно, це роблять не всі, але частота випадків “змусила” ДАІшників внести цей аргумент в список причин ДТП.

    5. Середньостатистична дівчина – це провальний воротар

    Можливо це закладено в їх природі, але факт залишається фактом – дівчата закривають очі в складних ситуаціях. Замість того, щоб спробувати вирулити з небезпечного становища, представниця прекрасної статі часто просто включає режим паніки, кидає кермо і скручується в очікуванні удару. Пояснити таке можна більшою емоційністю жіночої статі. Як доказ проведіть експеримент: налякати чоловіка і жінку, а потім порівняйте їх “ступінь крикливості”.

    6. Дівчата люблять бути головними

    Багато чоловіків знають, що є різні типажі дам: скромняги, матері та начальниці. Останній типаж упереміш з невеликим досвідом водіння утворює шосту причину ДТП – дами їздять по центру дороги.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому немає сенсу переплачувати за кросовер

    7. Я переплутала

    Часом дівчата настільки занурені у свої плани (педикюр, манікюр, салон краси, бутік, побачення і т.д), що просто не залишається часу звертати увагу на всякі дрібниці, типу поворотников. Водії машин позаду з досвідом водіння вже звикли до подібних ситуацій: поворотник направо – машина наліво, а за кермом миленька блондинка з задумливим обличчям. Ми, чоловіки, із задоволенням би пробачили це дамам, якби це не стало причиною ДТП.

    8. Патріархат або матріархат?

    Одвічне питання, яке задають собі обидві статі. Деякі переходять до більш радикальних дій, починаючи боротися за світову першість статі. Так, деякі дівчата бачать в чоловіках найлютіших ворогів, причому, навіть на дорозі. Такі “войовниці” просто не пропускають потенційних ворогів на дорозі, наближаючи світ все ближче до матріархату. В результаті таких військових дій виникають ДТП.

    9. Знову помилилася

    Ми вже говорили про жінок-начальницю, але є ще один типаж, якому навіть немає назви – це дівчата, у яких свої правила їзди. Вони неправильно повертають на перехрестях, плутають або навіть не бачать позначки на дорогах. Такі дівиці часто ігнорують двосторонній рух і, в спробі вирватися на волю з набридливої ​​колони руху, виїжджають на зустрічну смугу. Результат все той же.

    10. “Каблук” попереду – краще не сигналити

    Нагадаємо вам – дівчата дуже емоційні, їх простіше налякати. Пам’ятайте смішні відеозапису про кішок, які підстрибують від сильного і різкого звуку. Так от, серед представниць жіночої статі також є “рід котячих”. Вони страшно бояться різкостей, а сигнал машини позаду може стати причиною активації 5 пункту і, як результат, – ДТП.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми