Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

5 причин, чому таксисти їздять на Lanos

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Deweo Lanos, авто, таксі

    Сьогодні, враховуючи проблеми з роботою в країні, дуже популярною стала робота таксиста. Який же автомобіль найбільше підходить для такої роботи?

    5284_4406143284_8dfd09e281.jpg (101.59 Kb)

    Потрібно зауважити, що машина для роботи в таксі це не просто красивий і дорогий автомобіль, це справжня робоча конячка. Адже таксисти не завжди їздять гарними дорогами, частенько їх заносить в такі місця, що й подумати страшно.

    В Україні автомобілем таксиста є Daewoo Lanos. Куди не поглянь, якщо Ланос – то майже завжди з шашкою “Таксі”.

    Основні причини, чому таксисти полюбили Daewoo Lanos:

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Nissan X-Trail став дешевим гібридом

    1. Ціна

    За довгі роки експлуатації цей автомобіль зарекомендував себе як дуже витривалий зразок, не дивлячись на те, що він досить-таки дешевий в своїй ціні. Наші таксисти, працюючи на Ланосі, в день проїжджають більш ніж за 500 кілометрів. Б/у Daewoo Lanos 2006 – 2010 років на авторинку можна знайти за досить невелику ціну 3 000 – 6 000 $, залежно від стану та комплектації. Дуже багато купують такий автомобіль виключно для здачі в оренду саме в таксі, не працюючи на ньому самостійно. Та й самі служби таксі часто мають у своєму автопарку саме Ланоси.

    2. Переобладнання на газ/бензин

    Враховуючи витрата палива у Ланоса, а це не так вже й мало, близько 10 літрів на 100 км у міському режимі, на нього частенько ставлять ГБО. Це явно покращує економічні показники, враховуючи сьогоднішню різницю в ціні між газом і звичайним паливом. Будь-який автомобіль можна облаштувати так, щоб він був не просто своїм власним автомобілем, а й приносив вам додатковий дохід. Але ідеальний автомобіль для таксі завжди повинен бути практичним і, обов’язково, економічним.

    3. Не шкода

    Саме тому таксисти обирають цей автомобіль, а не красиві дорогі іномарки. Його не так шкода “гробити”, катаючись по нашим не дуже якісним дорогам, адже за ціною цей автомобіль набагато дешевше від інших іномарок.

    4. Утримання

    Утримувати такий автомобіль дуже просто. Запчастини на нього коштують відносно недорого, а враховуючи те, як багато їздять ці машини, то, звичайно ж, іноді будуть з’являтися дрібні несправності.

    5. Обслуговування

    Обслуговування цих автомобілів також проходить за відносно хорошою ціною. Будь-якому водієві таксі потрібно враховувати і амортизацію, і витрата палива, і витрати на обслуговування. Тому дуже важливо знати і розуміти, який же автомобіль потрібно вибрати для роботи в таксі.

    Робота в таксі відносно не складна, але вимагає особливої уваги на дорозі і, звичайно ж, упевнений і перевірений автомобіль.

    Звичайно ж, якщо ви зважилися на таку роботу та збираєтеся купувати автомобіль саме для цієї мети, то тільки вам вирішувати на якій машині ви хочете працювати, який автомобіль для вас більш прийнятний і зручний в експлуатації. Але прислухатися до думки фахівців ніколи не завадить.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми