Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

10 найнадійніших автомобільних марок за версією дилерів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто

    Кожна автомобільна компанія любить називати себе "кращою". Давайте з'ясуємо, чи підтверджуються гучні рекламні слова, або ж це всього лише порожній звук. Ми спробували скласти список найнадійніших автомобілів, грунтуючись на аналізі ринку і дилерській інформації.

    5566_foto_002.jpg (37.06 Kb)

    10. Mercedes-Benz.

    Величезна кількість різноманітних моделей ділять між собою схожі двигуни і трансмісії, які цілком задовольняють покупців. Німецькі матеріали завжди славляться своєю відмінною якістю. Варто відзначити, що Mercedes і наступний супротивник знаходяться дуже близько в оцінках довгострокової якості.

    9. Scion

    Стандартний Scion буде коштувати в половину менше за гігант Mercedes, але все ж надійність і термін служби цих двох абсолютно різних машин практично однаковий. Це один з найважливіших фактів на нинішньому ринку: заплативши більше, ще не означає, що Ви отримаєте ідеальний автомобіль.

    8. Mitsubishi

    Так, напевно, і Вас шокує, що Mitsubishi виявився у цьому списку. Але японська компанія займає стійке місце в сфері надійних та якісних автомобілів, завдяки перевіреній електроніці і технології, які частенько шкодять конкурентам. 4-циліндрові моделі Mitsubishi практично є еталоном довгострокової надійності.

    7. Acura

    Підрозділ Honda виділяється двома моделями: Acura RSX і Acura TSX, які є одними з кращих дітищ компанії. Але слабкі показники надійності в 90-их зігнали всі рейтинги компанії на саме дно, але тепер, як Ви бачите, все повертається на свої місця.

    6. Chevrolet

    Вантажівки від Chevrolet і величезні SUV заробили свою репутацію під нікнеймом "робочі конячки". Chevrolet Prizm і Chevrolet Corvette є кращими автомобілями компанії, якщо говорити лише про середній термін служби і вироблення ресурсів авто.

    5. Infiniti

    6 з 10 топових автомобілів Inifiniti займають 15% списку надійних автомобілів. Infiniti QX4 (заснований на Nissan Pathfinder) задовольняє покупців практично безвідмовним періодом роботи, так само як і G37 і M35.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні набирає обертів автомобільне “клонування”

    4. Honda

    Практично весь модельний ряд від Honda блищить показниками надійності, маючи лише два винятки: Accord V6 і Odyssey. Погана трансмісія в цих двох автомобілів трохи вибили компанію з колії, але 4-циліндровий Accord все ж перебуває у верхніх рядках.

    3. GMC

    Позицію в цьому списку GMC заслужив завдяки справжнім американським пікапам і позашляховикам, які відмінно змагаються на домашньому ринку з Ford. Пікап Sierra, позашляховик Suburban і мінівен Savanna виділяються серед інших машин GMC.

    2. Lexus

    Lexus володіє якісним і надійним автомобілем, який включають практично в будь-список по термінах служби: Lexus LX (сестра Toyota Land Cruiser). До речі, Lexus є єдиною компанією, яка надає якісні автомобілі з великим ресурсом годин для всіх своїх моделей.

    1.Toyota

    Звичайно, Camry не зовсім відповідає загальній аурі компанії, але Camry and Corolla володіють майже половиною продажів всієї компанії. Toyota володіє чотирма автомобілями, які купують лише завдяки надійності і довгій безперебійній роботі: Land Cruiser, 4Runner, Sequoia і Avalon.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми