Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

6 найдешевших німецьких вживаних авто в Україні

  • Джерело: fakty.ictv.ua.  → Ключові теги: авто

    Проаналізувавши ринок б/в автомобілів, підібрано найбільш бюджетні, проте пристойні варіанти вживаних авто в Україні.

    0807_56083.jpg (84.56 Kb)

    Скориставшись сайтом з онлайн продажу автомобілів Аuto.ria.com, ми підібрали шість б/в авто вартістю близько п’яти тисяч доларів. На минулому тижні "Факти" підібрали 6 найдешевших японських б/в авто в Україні, на цей раз ми аналізували вживані німецькі автівки.

    "Факти" склали певний перелік критеріїв та зробили незначну поправку на ціну, аби зробити рейтинг більш інформативним та актуальним.

    Одразу ж відсіяли биті, не розмитнені, кредитні авто та конфіскат.

    Ми визначили мінімальну ціну 5 тис. доларів, а максимальну планку ми встановили на рівні 5 999 доларів, взявши до уваги можливість торгу, яким зазвичай супроводжується продажі на вторинному ринку.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

    Рік випуску, за нашими критеріями, не повинен був бути пізніше 2000-го. Враховуючи вік автомобілів пробіг ми не розглядали, адже ним легко маніпулювати і далеко не всі вказують правдивий пробіг у оголошеннях.

    Спочатку ми обирали бренд і задавали критерії пошуку, потім визначали модель з найбільшою кількістю оголошень по бренду і робили зріз по конкретній моделі.

    Рекордсменом по кількості оголошень став Smart Fortwo, їх виявилося аж 106. На другому місці старший брат "Смарта" – Mercedes-Benz Vito.

    Також достатньо і пропозицій Volkswagen, серед яких найбільше Polo та Golf.

    Найскладніше з пошуком люксових брендів за таку ціну. Мало оголошень Audi та BMW за нашими параметрами, адже автівки цих брендів коштують дорожче і оголошення, які ми знайшли особливої довіри не викликали. Радимо добре перевіряти оголошення із низькими цінами та об`єктивно оцінювати вартість авто.

    У Mercedes-Benz та ж сама картина у легковому сегменті, якщо не враховувати фургон Vito.

    0038_271ec54ab81b0428e607691fb839c847.jpg (.65 Kb)



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми