Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

5 порад, як не купити крадене авто з Донбасу

  • Джерело: fakty.ictv.ua.  → Ключові теги: ДАІ, авто

    У зв’язку складною ситуацією в країні, на Донеччині, в Донецькій і Луганській області викрали близько 3,5 тисяч автомобілів. Всі ці автомобілі тепер “гуляють” по авторинках України з привабливими цінами.

    6975_a37d319b51ae7074f7cdc91972b52708.jpg (98.37 Kb)

    Зріс ризик придбати "клона", це кримінальне авто з документами, в яких містяться дані іншого зареєстрованого транспортного засобу такої ж моделі і кольору. Популяними є авто преміальних брендів.

    Це пов’язано з захопленням сепаратистами в Донбасі міліцейських установ, що дозволило отримати доступ до баз даних, бланків техпаспортів та обладнання для їх друку. Як не натрапити на такого роду авто?

    1. Перед початком торгу попросіть техпаспорт і порівняйте з даними на самому автомобілі, до речі якщо бланк 5 річної машини новий – подвійте пильність.

    2. Зверніть увагу на вигравіруваний рік на склі, він повинен збігатися з даними техпаспорта.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kia "підриває" всі ринки своїм Rio

    3. Перевірте також вин-код, якщо поки все відмінно, вирушайте в ДАІ.

    4. У Вашій присутності власник повинен зняти машину з обліку і не забудьте замовити експертизу. Хоч це і не обов’язково при оформленні, але нехай роблять.

    5. Якщо машина за дорученням і вже знята з обліку, перший крок експертиза, перевірка по базі, реєстрація, загалом "машина ввечері гроші-вранці, але машина вперед".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми