Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

10 авто, які найбільше впадуть у ціні через 20 років

  • Джерело: fakty.ictv.ua.  → Ключові теги: авто

    Ці автомобілі зараз для вас дуже дорогі? Не біда! Просто зачекайте...

    75_jeep-cherokee-07.jpg (52.36 Kb)

    Ось вони - 10 автомобілів, які знеціняться найбільше через 20 років.

    Kia Quoris. Погляньте на Volkswagen Phaeton: люксовий ринок для автомобілів нелюксовых брендів закритий. Kia випробувала на собі цей тяжкий шлях пізнання. Отже через якийсь час Quoris стане відмінною пропозицією на вторинному ринку.

    Jeep Cherokee. На його місці може бути будь-який сучасний американський кросовер (але у Cherokee найкричущіша зовнішність). Через 20 років пріоритети зміняться, і вони вийдуть з моди так само, як вийшли з моди універсали.

    Range Rover. Історично Range Rover вважалися королями знецінення, і ми не бачимо причин, чому те ж саме не станеться з новим поколінням. Вони стали набагато складнішими за своїх предків, тому величезні знижки на б/у-ринку забезпечені.

    Cadillac Escalade. Народна мудрість: опції не збільшать цінність машини при перепродажі. А що є Cadillac Escalade? Умовно кажучи, це надзвичайно дорогий і напханий опціями Chevrolet Tahoe. Принаймні експлуатаційні витрати на 20-річний Caddy не розорять вас, як у випадку з Range Rover або Mercedes-AMG.

    Rolls-Royce Wraith. Старий Rolls-Royce або Bentley - це кращий бюджетний спосіб виглядати розкішно. На Заході 25-30-річний Rolls-Royce можна купити менш ніж за 40 000 доларів, що саме по собі величезне знецінення. Покупці ультрарозкішних автомобілів хочуть все нове, краще і одразу, а значить старі моделі викидаються на "смітник". Їхня втрата - ваша знахідка.

    Mitsubishi Mirage. Mirage - дешева, чарівна і одноразова машинка, і зараз актуальне питання, чи буде взагалі Mitsubishi продавати легкові машини через 20 років.

    McLaren MP4-12C. McLaren схожий на iPhone. Вони як гарячі пиріжки, коли нові, але постійні апгрейди відсувають старі моделі все далі і далі. Подумайте, наскільки застарів iPhone 4S, хоча він вийшов в 2011 році. MP4-12C теж вийшов у 2011 році і вже знецінився завдяки 650S і 675LT.

    Nissan Leaf. Технології електромобілів активно рухаються вперед, і Leaf потихеньку почав відставати. Через 20 років Leaf повторить долю динозаврів. Це ціна, яку неминуче платять "першопрохідці".

    Mercedes S65 AMG Coupe. Великі потужні "Мерседеси" з V12 від AMG часом втрачають в ціні шестизначні цифри. Через 20 років новий красивий технологічний Mercedes вийде на ринок, і у вас не буде жодних підстав тримати машину 2015 року. В Європі старі AMG можна купити за копійки.

    Mercedes S65 AMG Coupe. Великі потужні "Мерседеси" з V12 від AMG часом втрачають в ціні шестизначні цифри. Через 20 років новий красивий технологічний Mercedes вийде на ринок, і у вас не буде жодних підстав тримати машину 2015 року. В Європі старі AMG можна купити за копійки.

    Tesla Model S. Два типи автомобілів, які знецінюються найбільше, - це автомобілі з позамежною розкішшю і автомобілі з передовими технологіями, які швидко застарівають. Tesla Model S уособлює два пункти в одному! Зараз це найпросунутіший символ статусу, але через 20 років нові батареї і електроніка зроблять її реліктом. Важливим реліктом, але все ж реліктом. Tesla Model S - це Ford Model T свого часу.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми