Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

10 марок вживаних авто, які ламаються найчастіше

  • Джерело: fakty.ictv.ua.  → Ключові теги: авто

    Відома американська асоціація по дослідженню споживчих якостей J. D. Power представила огляд найбільш надійних автомобілів за марками.

    2218_lexus_lf-lc_image.jpeg (59.68 Kb)

    Американська асоціація по дослідженню споживчих якостей J. D. Power стала відома, зокрема, завдяки періодичним оглядам надійності автомобілів – Vehicle Dependability Study (VDS). Найсвіжіший з них був нещодавно опублікований. Він стосується автомобілів 2012 модельного року. За еталон надійності бралося кількість рекламацій на 100 автомобілів за перші три місяці володіння. Загалом дослідженням зазнали автомобілі за трирічний період експлуатації – по 2015 рік включно.

    10 “лідерів” по рекламаціям з кінця “чорного списку”: Fiat, Land Rover, Jeep, Mini, Dodge, Hyundai, Ford, Volvo, Chrysler, Volkswagen.

    Найгірший – Fiat, у них нарахували 273 рекламації на 100 автомобілів.

    В список Топ-10 кращих увійшли автомобілі марки Сhevrolet – на 100 машин цього бренду прийшло 123 рекламації.

    На дев’ятій позиції йдуть автомобілі Scion – 121 проблема на “сотню”.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota підготувала кросовер дешевший за RAV4

    Восьму сходинку рейтингу посів на подив бренд з трипроменевою зіркою Mercedes-Benz – 119 рекламацій на 100 машин. Далі йде Lincoln – 118 скарг.

    На шостому місці німецький виробник швидкісних авто – Porsche – 116 рекламацій.

    Стільки ж негативних зауважень отримав і японський бренд, який зайняв останнє місце в п’ятірці – Honda. На четвертому місці – ікона Америки, Сadillac – 114 рекламацій. Переходимо до трійки кращих.

    На третій позиції – японський гігант Toyota – 111 скарг на сто автомобілів. На другому місці – Buick, у котрого 110 скарг.

    І нарешті, лідером рейтингу надійності Vehicle Dependability Study (VDS) став… Lexus, який пішов далеко вперед від конкурентів, з показником 89 рекламацій на 100 автомобілів. З повним списком надійності автомобілів по брендам можна ознайомитися нижче.

    9847_9c787efd0ce6d1cba7faf960cb00b17c.jpg (97.51 Kb)



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми