Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

5 автомобільних брендів, які втекли з Росії

  • Джерело: fakty.ictv.ua.  → Ключові теги: авто

    Незважаючи на те, що російський ринок більше українського, ситуація там складається сумніше.

    5390_44094078.jpg (91.06 Kb)

    початку року про відхід з країни вже заявили представники п'яти брендів. Вони чітко дали зрозуміти, що не збираються поставляти в Росію автомобілі. Причини, як правило, не пояснюють. І коли відновлять торгівлю в РФ, не уточнюють.

    1. Opel

    Власник бренду Opel, американська корпорації General Motors, наприкінці березня заявила про те, що згортає практично всі проекти в Росії. Компанія припиняє виробництво у Калінінграді, Нижньому Новгороді та Санкт-Петербурзі. Єдиний проект, який GM збереже в країні, — це спільне підприємство з АвтоВАЗом. У General Motors також заявили, що не збираються поставляти на російський ринок автомобілі Opel.

    2. Chevrolet

    Chevrolet – ще один бренд, що належить General Motors. І його теж американці більше не будуть поставляти в Росію. Opel і Chevrolet – найбільші компанії, що входять до складу GM. Чому американський концерн вирішив вивести їх з російського ринку, до кінця незрозуміло. Деякі російські дилери впевнені, що вся справа в політичному протистоянні між США і Росією.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виставлено на продаж Porsche за ціною Ланоса

    3. Honda

    Про відхід з Росії Honda стало відомо буквально вчора. Японська компанія заявила про те, що повністю згортає поставки автомобілів і мотоциклів в країну. Також японці закривають свій офіс у Москві. Представництво Honda в Росії залишиться. Однак воно буде займатися виключно сервісним обслуговуванням автомобілів.

    4. Acura

    Acura – це преміальний бренд, що належить Honda. І своїх багатих російських клієнтів японці теж не пошкодували. Acura їде з Росії слідом за своєю старшою сестрою Honda. Компанія Honda була представлена в Росії з початку 1990-х. І не пішла з ринку навіть в 1998-му, коли в країні стався дефолт. А ось "вставання з колін" під проводом Володимира Путіна японці чомусь не перенесли.

    5. SsangYong

    У березні про відхід з російського ринку також оголосила південно-корейська компанія SsanYong. Зокрема, корейці заявили, що припинили відвантаження автомобілів в Росію. Як пояснили в компанії, таке рішення було ухвалене через обвал рубля.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми