Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

В Україну прибув Mitsubishi Outlander 2016

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто, Mitsubishi

    21 вересня відбулася українська прем’єра оновленого кросовера.

    1470_20150921164205.jpg (53.71 Kb)

    Mitsubishi Outlander 2016 модельного року. Mitsubishi Outlander третього покоління – це перший серійний автомобіль Mitsubishi, в якому втілена нова концепція дизайну бренду під назвою Dynamic Shield. Ця концепція об’єднала в собі агресивний дизайн jet fighter grill від Evolution X і впізнавані бічні і передні захисні елементи, що застосовуються на моделях Pajero всіх поколінь.

    Назва вже говорить про те, що кросовер став більш динамічним, спортивним і рішучим. При цьому, новинка отримала близько 100 дизайнерських та конструкторських змін.

    Висота і колісна база Outlander залишилися колишніми, довжина моделі зросла на чотири сантиметри – до 4 695 міліметрів, ширина 1 см – до 1 810 мм

    Передня частина кросовера змінилася практично повністю за рахунок нового бампера, інша фальшрадіаторної решітки і фар. У головну оптику, в незалежності від комплектації, інтегровані світлодіодні ходові вогні, а на топових версіях – нові світлодіодні фари ближнього світла.

    У задній частині злегка змінена кришка багажника і новий бампер, а також з’явилися нові світлодіодні ліхтарі.

    Оновлений Outlander отримав змінений дизайн 18″ колісних дисків, який надає кросоверу ще більш виразний вигляд. До того ж, колісні диски стали більш легкими: у 18″ колісних дисках вага знижений на 1.6 кг, у 16″ – на 1 кг.

    Новинка отримала змінений дизайн рульового колеса з лакованою накладкою в нижній частині. В інтер’єрі з’явилися чорні глянсові накладки і опція бежевого шкіряного салону для топової комплектації.

    Сидіння для автомобілів з тканинним салоном отримали новий 3D малюнок, а також придбали більш жорстку бічну підтримку. Над щитком приладів з’явився козирок, обтягнутий якісним шкірозамінником. Внутрішнє дзеркало заднього виду набуло функцію автоматичного затемнення (для комплектацій з двигуном 2,4 л). У всіх версіях без люка в салоні вбудований відсік для окулярів.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 2016 року в Україні поменшає автомобілів

    Технічні вдосконалення

    Outlander став тихішим: шумоізоляція покращилася з 27 пунктів. Скло стало товщим, а кількість і товщина звукопоглинальних матеріалів збільшилася в моторному відсіку, в колісних арках, в колонах, в дверях і в багажнику. Додатково застосовані демпфіруючі елементи на випускну систему і деталі підвіски, за рахунок чого покращилась віброізоляція.

    У оновленого кросовера – новий варіатор Jatco 8-го покоління, який легше і компактніше свого попередника. Але головне – цей агрегат дозволив кросоверу додати в динаміці і зменшити витрату палива.

    В оновленому Outlander модернізували блок управління електропідсилювачем, що дозволило знизити тертя у вузлі рульового механізму для поліпшення зворотного зв’язку. Також були змінені характеристики пружин і перенастроєна підвіска для кращої керованості автомобіля.

    Мотори залишилися без змін. Для українських покупців Outlander пропонується з двома бензиновими двигунами MIVEC об’ємом 2.0 і 2.4, видають 146 і 167 кінських сил відповідно. Всі комплектації доступні з варіатором.

    Ціни на оновлений Mitsubishi Outlander стартують від 618 200 гривень.

    Новинка вже доступна у всіх офіційних дилерських центрах Mitsubishi Motors в Україні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми