Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

Лос-Анджерес побачив новий Mitsubishi Mirage 2017

  • Джерело: automotoclub.info.  → Ключові теги: авто, Mitsubishi

    Mitsubishi Motors Corporation офіційно представила оновлений компактний хетчбек Mitsubishi Mirage 2017 модельного року.

    7843_onovlenii_hetchbek_mitsubishi_mirage.jpg (35.98 Kb)

    Автомобільчик отримав більш потужний двигун, змінений дизайн, системи безпеки і допомоги водієві, а його публічний дебют відбувся на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

    У моторному відсіку оновленого хетчбека Mitsubishi Mirage знаходиться колишній 1.2-літровий 3-циліндровий двигун, потужність якого збільшена з 74 до 78 кінських сил. Домогтися такого результату вдалося за рахунок встановлення нових розподільчих валів. Крім цього, японська новинка отримала ряд змін дизайну.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яких авто їздять українські поп-зірки

    Зокрема, оновлений хетчбек Mitsubishi Mirage 2017 модельного року має новий капот, модифікований передній і задній бампер, переглянуту оптику, нові литі диски і вдосконалене аеродинамічний крило, яке покликаний поліпшити аеродинаміку автомобіля.

    У салоні компактної японської новинки можна виявити переглянуту приладову панель, нову обшивку крісел, інше рульове колесо і оригінальну панель, під селектором коробки перемикання передач. Плюс до всього, оновлений хетчбек Mitsubishi Mirage оснащується інформаційно-розважальною системою сумісною з Apple CarPlay і Android Auto, і сучасною аудіосистемою Rockford-Fosgate, потужністю 300 Вт.

    Представники японської марки відзначають, що оновлений хетч Mitsubishi Mirage 2017 модельного року використовує модернізовану підвіску: інженери внесли зміни до характеристики пружин і амортизаторів, а також встановили більш потужні гальмівні механізми.

    На північноамериканському ринку хетчбек Mitsubishi Mirage 2017 модельного року з'явиться навесні наступного року. Стартова ціна новинки – від 12 995 доларів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми