Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

Оприлюднені ціни на нову Mazda CX-9 2016

  • Джерело: automotoclub.info.  → Ключові теги: авто, Mazda

    Північноамериканський підрозділ японської компанії Mazda Motor Corporation оголосив ціни і комплектації семимісного кросовера Mazda CX-9 2016 модельного року.

    7760_4076_krosovera_mazda_cx-9.jpg (58.39 Kb)

    Автомобіль нового покоління пропонується в США і Канаді в чотирьох комплектаціях Sport Touring, Grand Touring і Signature, за стартовою ціною від 31 520 $, не включаючи податку за доставку.

    У базовій версії Mazda CX-9 Sport оснащується світлодіодними ходовими вогнями, 18-дюймовими литими дисками, електронним стоянковим гальмом, камерою заднього вигляду, системою стабілізації причіпа та інформаційно-розважальним комплексом Mazda Connect з контролером Commander і 7-дюймовим кольоровим дисплеєм. Опціонально для базової версії Sport пропонується пакет Sport Package (950 $), який додає бічні дзеркала з підігрівом і додаткові регулювання водійського крісла.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Росії "пішли" дві іномарки

    Кросовер Mazda CX-9 нової генерації в комплектації Touring отримує систему доступу без ключа», електричний привід регулювань передніх крісел, інформаційно-розважальну систему Mazda Connect з контролером Commander з 8-дюймовим сенсорним монітором, електропривод дверей багажного відділення, функцію HomeLink і шкіряну обробку інтер'єра. Доповнити комплектацію можна пакетом Touring Premium Package (1 745 $), до складу якого входять автоматичні фари, «розумні» двірники, світлодіодні протитуманні фари, аудіосистема Bose, задні датчики паркування, навігація, радіо SiriusXM і ряд систем безпеки.

    У комплектації Grand Touring позашляховик Mazda CX-9 2016 модельного року оснащується 20-дюймовими литими дисками особливого дизайну, адаптивними фарами головного світла, функцією контролю дальнього світла, проекційним дисплеєм, системою попередження про вихід зі смуги руху, кількома додатковими системами безпеки, водійським кріслом з пам'яттю і круїз-контролем.

    Найдорожча версія нового Mazda CX-9 Signature поставляється зі стандартною системою повного приводу i-ACTIV AWD, яка використовує 27 датчиків для вимірювання дорожніх умов більш ніж 200 разів в секунду. За підсумками отриманих даних електроніка автомобіля розподіляє крутний момент на кожне колесо, щоб мінімізувати втрати зчеплення. Крім цього, автомобіль отримує систему навколишнього світлодіодного освітлення, оздоблення салону шкірою Nappa, вставки з натурального дерева і багато інші принади.

    У моторному відсіку нового Mazda CX-9 2016 модельного року розташовується 2,5-літровий двигун SkyActiv-G, здатний генерувати 250 кінських сил при 420 Нм крутного моменту. У парі з мотором працює 6-ступінчаста автоматична трансмісія. У змішаному циклі витрата палива позашляховика складає 9,4 літра на кожну сотню шляху. Перші поставки автомобіля в США і Канаду намічені на кінець весни поточного року.

    Комплектації і рекомендовані роздрібні ціни позашляховики Mazda CX-9 2016 модельного року для Північної Америки (не включає податок за доставку від 900 до 945 $):

    Sport — від 31520 $

    Touring — від 35 970 $

    Grand Touring — від 40 170 $

    Signature — 44 015 $



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми