Транспорт та авто Автор: admin Друкувати

Дніпропетровську виділили 152 мільйони євро на метро

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: метро, Дніпропетровськ

    Міністр фінансів Юрій Колобов підписав кредитну угоду з Європейським інвестиційним банком про надання 152 млн євро на завершення будівництва першої черги метрополітену у Дніпропетровську.

    5230_1.jpg

    Про це повідомляється у прес-службі Міністерства фінансів.

    За інформацією прес-служби, розроблений спільний з ЄІБ проект "Завершення будівництва метрополітену у місті Дніпропетровську" передбачає розширення метрополітену на 4 кілометра вздовж проспекту Карла Маркса.

    Реалізація Проекту забезпечить з’єднання існуючої гілки метрополітену з центром міста.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий генплан Києва обійдеться в 500 мільярдів

    Залучення позики передбачається здійснити на найвигідніших довгострокових умовах: загальна відсоткова ставка складає біля 1%, пільговий період - 6 років, строк погашення - 25 років.

    Кошти кредиту будуть надані на безповоротній основі Комунальному підприємству.

    "Дніпропетровський метрополітен", повернення основної суми боргу ЄІБ буде здійснювати з 2019 року за рахунок коштів державного бюджету, витрати на обслуговування кредиту будуть компенсовані державі Дніпропетровською міською радою.

    Як повідомлялося, для реалізації проекту 27 липня 2012 року вже було залучено кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку у розмірі 152 млн євро.

    Угоди за кредитом ратифіковані і наразі відповідальним виконавцем здійснюються заходи стосовно виконання умов набуття ними чинності.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми