Транспорт та авто Автор: admin Друкувати

Китайці випускатимуть в Європі електричні автобуси

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: BYD, автобус

    Китайська компанія BYD має намір побудувати в Європі завод з випуску електричних автобусів BYD eBus.

    Про це на відкритті виставки Busworld Europe Kortrijk 2013 заявив генеральний директор BYD Europe BV Ісбранд Хо, повідомляє "Українська енергетика".

    0914_3.jpg

    За його словами, високий інтерес до електроавтобусів BYD є наслідком позитивних результатів загальноєвропейського тестування цього екологічно чистого виду громадського транспорту.

    "Наші автобуси проходять випробування в реальних умовах на пасажирських перевезеннях в різних куточках Європи. Результати тестів показують, що заявлений виробником запас ходу в 250 км є цілком достатнім для використання електроавтобуса в міському режимі", - сказав Хо.

    На 100 км шляху BYD eBus споживає 130 кВт-год енергії. Залежно від вартості електроенергії в країнах Європи, зниження експлуатаційних витрат досягає 80% в порівнянні з автобусами, які працюють на дизельному паливі.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільший літак Global 6000 з'явиться в Жулянах

    Як зазначається, щоб будівництво підприємства в Європі виправдало вкладення, BYD потрібно мати близько 100 замовлень на свій eBus.

    Список європейських міст, в яких організовані пілотні проекти, на даний момент досить обширний: Париж, Бремен, Бонн, Мадрид, Барселона, Варшава, Амстердам, Брюссель, Лондон.

    З деякими європейськими містами компанія BYD за результатами випробувань вже уклала контракти про постачання eBus.

    Як зазначається, економічну вигоду і користь для навколишнього середовища вже оцінили оператори перевезень у місті Шеньчжень, де знаходиться штаб-квартира BYD.

    Електроавтобуси eBus курсують там з січня 2011 року і станом на вересень 2013 року наїздили вже понад 20 мільйонів кілометрів.

    Відомо, що на даний момент BYD є найбільшим у світі виробником акумуляторів і батарей.

    Також відомо, що в Україні компанія представлена електромобілем BYD Auto.

    Як повідомлялось, Tesla Motors - американський піонер по виготовленню електромобілів - також починає завойовувати європейський ринок.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми