Транспорт та авто Автор: admin Друкувати

Opel та Chevrolet повертаються в Україну

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Opel, Chevrolet

    Opel і Chevrolet можуть відновити складання автомобілів в Україні

    4664_0.jpgКомпанії Opel і Chevrolet мають намір організувати дрібновузлове складання своїх автомобілів на потужностях Запорізького автозаводу (ЗАЗ), повідомив гендиректор компанії-імпортера цих марок в Україні "Дженерал Авто Груп" Андрій Кунах.

    Компанія Opel має намір поставити на конвеєр ЗАЗу автомобілі Opel AstraClassic і Zafira Classic поточного покоління. Переговорний процес завершиться найближчим часом, а складання автомобілів може початися вже до кінця цього року, - сказав він.

    До слова, в інтернеті кожен власник автомобіля можете підібрати та купити моторне масло за найнижчими цінами з доставкою по всій Україні!

    Що стосується Chevrolet, в наступному місяці відбудеться завершальний етап переговорів, на якому може бути підписана угода про складання автомобілів в Україні. Йдеться про модель Lacetti. У майбутньому можливе розширення модельного ряду, що випускається на ЗАЗі.

    Читайте також:
    - У Росії стартував випуск "Мерседесів"
    - Opel закриває свої заводи

    За словами Андрія Кунаха, організація виробництва зажадає установки нового обладнання та складальної лінії. Це будуть спільні інвестиції дистриб'ютора і материнської компанії. Розмір інвестицій поки не називається.

    Кунах зазначив, що автомобілі, які будуть збиратися в Україні, будуть дешевші, ніж ті, що імпортуються, приблизно на 5%. Надалі із зростанням обсягів виробництва ця різниця може збільшуватися.

    За його словами, потреба ринку в автомобілях Chevrolet на сьогодні становить до 10 тис. штук, Opel - до 3 тис. автомобілів. Яка кількість з них буде збиратися в Україні, поки не відомо.

    Гендиректор "Дженерал Авто Груп" також заявив, що компанія продовжує імпорт автомобілів в Україну не дивлячись на введення спецмита. За його словами, на деяких моделях спецмито вже відбивається в ціні, однак за рахунок змішування модельного ряду (старих і нових моделей) подорожчання автомобілів для кінцевого споживача не суттєве і становить в середньому 2-3%.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми