Транспорт та авто Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Колишній власник "Металісту" атакує найбільшу автокомпанію "АІС"

  • Джерело: unn.com.ua.  → Ключові теги: авто, рейдерство, АІС, Олександ Ярославський

    Рада автомобілісті заявила, що засуджує спроби бізнесмена Олександра Ярославського, захопити одну з найбільших компаній автомобільного ринку України, компанію "АІС". Про це сказав співголова Ради автомобілістів та автоперевізників Віталій Попов.

    yaroslavskii.jpg

    "Рада автомобілістів при Кабінеті міністрів України приєдналася до Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів та дилерів (ВААІД) і підтримала "АІС", виступивши проти рейдерських дій групи DCH Олександра Ярославського", – сказав він.

    За словами Попова, Рада автомобілістів вважає неприпустимим спроби рейдерства, які здійснюються по відношенню до національного автомобільного оператора "АІС".

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українському автопромі немає живого місця

    "Ми офіційно звернемося з проханням утриматися від неправомірних дій з метою недопущення дефолтів на автомобільному ринку України. Дії компанії - рейдера ставлять під загрозу нормальне функціонування всієї галузі", - заявив В.Попов.

    Крім того, В. Попов нагадав, що "Група компаній "АІС" працює на автомобільному ринку з моменту проголошення незалежної України. Компанія також достойно витримала кризу 2008 року, зберігши при цьому довіру клієнтів і партнерів.

    "Рада автомобілістів вважає неприйнятними будь-які спроби рейдерського захоплення автомобільного холдингу, а подібна інформація у ЗМІ викликає занепокоєння", - прокоментував В. Попов.

    Нагадаємо, що згідно з повідомленням ВААІД, активні силові незаконні дії DCH можуть призвести до блокування діяльності найбільшого оператора авторинку, двох автомобільних заводів, національної торгової мережі, що призведе до зупинки діяльності холдингу з трудовим колективом у майже 10 тис. осіб і невиплаті сотень мільйонів гривень надходжень податків до бюджетів усіх рівнів.

    Додамо, що сьогодні Група компаній "АІС" - один з найбільших операторів автомобільного ринку України та один з найбільших платників податків та роботодавців України. З 2009 рік по 2013 рік частка компанії на автомобільному ринку зросла з 7% до 12,5 %.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми