Транспорт та авто, Фінанси. Гроші. Валюта, Індустрія та великий бізнес Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

Україні прогнозують автомобільний бум

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто, ринок, бізнес, продаж, Україна

    За оцінками іноземних експертів в Україні до 2020 року зростуть продажі нових авто більш ніж на третину. Таким чином Україна увійде до топ-15 найбільших зростаючих ринків для збуту машин.

    3716_1_1.jpg

    В Україні до 2020 року продажі нових машин зростуть більш ніж на третину і складуть півмільйона штук. Згідно з доповіддю The Boston Consulting Group, Україна потрапить у топ-15 найбільших зростаючих ринків для збуту авто (без урахування країн БРІК і зрілих ринків).

    На думку дослідників, до 2020 року щорічно авторинки країн поза БРІК будуть зростати на 6%, що в чотири рази вище, ніж на зрілих ринках (США, Канада, Європа, Японія, Австралія і Нова Зеландія). На нові зростаючі ринки до 2020 року буде припадати п'ята частина глобальних продажів нових машин.

    123 ринки поза БРІК розділені на чотири умовних кластера. У перший входить більшість країн Південно-Східної Азії, в тому числі Індонезія, Малайзія та Таїланд. У цих країнах експерти прогнозують продаж 4,6 млн нових машин. У другому кластері - ринки Близького Сходу (Іран, Саудівська Аравія і Туреччина). У них потенціал зростання продажів становить до 5,8 млн до 2020 року. Третій кластер включає країни Андського регіону (Аргентина, Чилі, Колумбія) - 2,9 млн нових авто.

    Четвертий - Північноафриканський пояс (Алжир, Єгипет, Марокко), де буде продаватися 1,2 млн нових машин до 2020 року. Крім того, згідно з прогнозами фахівців BCG, частка 15 найбільших ринків поза БРІК досягне 71%, а продажі нових авто перевалять за 400 000 штук на рік. Серед таких країн - Індонезія, Південна Корея, Іран, Таїланд і Україна.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні впав випуск легкових машин. Так, у січні-вересні випуск легкових автомобілів скоротився аж на 45,4%, до 30 тис. машин.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми