Транспорт та авто Автор: uabiz Друкувати

"Укрзалізниця" вводить нові потяги

  • Джерело: real-economy.com.ua.  → Ключові теги: потяги, "Укрзалізниця"

    "Укрзалізниця" вводить нові маршрути та рейси.

    1302875963.jpgПро це заявив начальник головного пасажирського управління компанії Олександр Іванько.

    "Щороку залізниці в кінці травня вводять новий графік руху на рік. Це завжди приємно для пасажирів, оскільки починають курсувати спеціальні літні поїзди, які "Укрзалізниця" призначає в зв'язку з періодом масових відпусток і поїздок", - відзначив Іванько.

    "Цього року таких поїздів буде 93 складу, з них 75 поїдуть до Криму. Щодобова пропозиція місць у цих потягах у напрямку Криму становитиме більше 20 тисяч. І це тільки в додаткових літніх потягах, не рахуючи поїздів цілорічного графіка", - підкреслив він.

    З 26 травня курсуватиме постійний денний потяг категорії "Інтерсіті" № 159/160 за маршрутом Київ - Тернопіль - Київ, який менше, ніж за 6 годин, буде долати дистанцію в 486 кілометрів.

    Потяг матиме зупинки на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький.

    Реалізація місць щойно призначеного поїзда становить вже більше 30%.

    За новими маршрутами Донецьк - Сімферополь і Харків - Сімферополь вирушать швидкісні двоповерхові електропоїзди виробництва Skoda Vagonka.

    Між Дніпропетровськом і Сімферополем курсуватиме швидкісний електропоїзд "Український експрес" виробництва HyundaiRotem.

    "Тепер жителі Лівобережної України зможуть скористатися швидкісними поїздами, щоб доїхати до місць відпочинку в Криму. Ми впевнені, що це вирішить питання з дефіцитом квитків",- зазначив Іванько.

    На всіх цих напрямах зберігаються традиційні нічні поїзди.

    На маршрутах Донецьк - Харків та Донецьк - Дніпропетровськ, де раніше курсували чеські поїзди, тепер будуть їздити склади з локомотивом, вагони яких обладнані сидячими місцями, системою кондиціонування і моніторами.

    Продовжать курсувати поїзд № 190/189 Київ - Суми ("Столичний Експрес") та безпересадкові вагони за маршрутом Київ - Кіровоград.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми