Транспорт та авто Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

В Україні росте попит на дизельні авто

  • Джерело: business-tv.com.ua.  → Ключові теги: авто, авторинок, попит

    З початку жовтня цього року в Україні придбали близько 16 тисяч нових легкових авто. Цей показник на 20 % нижчий від показника за вересень. Про це свідчать дані автопродажів.

    avto.jpg

    За даними, після введення спецмита на імпортні авто з бензиновими двигунами обсягами 1,0-2,2 літрів, четверту частину куплених нових легковиків в жовтні склали дизельні авто. Продажі таких машин в Україні стали рости в травні, після набрання чинності спецмита.

    Несподіваним став перерозподіл попиту в цінових сегментах.

    Наприклад, бюджетні авто дешевше 17 тисяч доларів минулого місяця втратили 2,5 % в порівнянні з вереснем. А ось продаж машин преміум і люкс класів дорожче 35 тисяч доларів навпаки збільшилися на 2%.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ринок б/у автомобілів скоротився на 81%

    Частка ж автомобілів вартістю від 17 до 35 тисяч доларів у жовтні залишилася майже в межах вересневих показників і склала 42,61 % від загальної кількості проданих минулого місяця нових легковиків.

    Нагадаємо, за інформацією асоціації "Укравтопром", ринок продажів в Україні автомобілів б / у, що формується за рахунок імпорту, у січні- жовтня 2013 року зріс на 41 % порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 106,665 тис. одиниць.

    Після введення в Україні утилізаційного збору у вересні ринок нових легкових автомобілей скоротився на 8,5% в порівнянні з серпнем.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми