Відео, Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Янукович виторгував у Путіна 20 $ млрд в обмін на євроінтеграцію

  • Джерело: comments.ua.  → Ключові теги: Яценюк, гроші, Росія, Янукович

    Президент України Віктор Янукович виторгував у Володимира Путіна гарантії на фінансову підтримку у 20 $ млрд. Значну частину коштів Янукович витратить на вибори у 2015-му році, за це він погодився зірвати євроінтеграцію. Про це на брифінгу в парламенті заявив голова фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

    yacenyuk.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Асоціації з ЄС вже точно не буде

    "Все, що відбувалося останніх три роки, - це запланований сценарій Януковича, який виторгував у Росії пост губернатора Малоросії Російської імперії", - сказав Яценюк.

    При цьому він зазначив, що для себе і для свого оточення Президент виторгував ціну на газ - це приблизно $20 млрд, половину з яких вкрадуть, а половину кинуть на виборчу кампанію, результати яких будуть сфальсифіковані.

    У цьому зв´язку Яценюк заявив, що на проведення чесних президентських виборів в 2015 році розраховувати не варто, і "це є частиною угоди між Януковичем і Путіним".

    "Тому йдеться про боротьбу з антиукраїнським режимом. Перші кроки вже зроблено - вчора громадяни вийшли на Майдан у центр Києва", - сказав він.

    Політик вважає, що Янукович персонально винен за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

    "Президент і уряд порушили Конституцію України і Закон про засади зовнішньої і внутрішньої політики, який Янукович сам підписував", - резюмував лідер фракції.

    Нагадаємо, "Бізнес" вчора писав, що Кабінет Міністрів України розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

    Крім того, вчора ж член моніторингової місії Європарламенту в Україні, екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський заявив, що Україна не підпише Угоду про асоціацію з Європейським союзом на саміті "Східного партнерства" в кінці цього місяця в Вільнюсі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми