Влада та політики Автор: uabiz Друкувати

Ахметова визнали одним із найвпливовіших в світі

  • Джерело: real-economy.com.ua.  → Ключові теги: Рінат Ахметов, Влада

    Український олігарх Рінат Ахметов потрапив до 500 найвпливовіших людей світу за версією журналу "The Foreign Policy".

    1359039980_ahmetov.jpg"Це люди, які контролюють ключові галузі, що керують світом - політикою та великими фінансами, засобами масової інформації та енергетикою, війнами та релігією", - пише "The Foreign Policy".

    Рінат Ахметов – єдиний українець, який потрапив до списку. До нього увійшли кілька десятків росіян, серед яких, зокрема, президент Володимир Путін, прем’єр Дмитро Медведєв, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу, міністр фінансів Антон Силуанов, голова "Газпрому" Олексій Міллер, а також Сєва Могилевич, статус якого у рейтингу зазначено як "голова мафії".

    Найбільше найвпливовіших людей – в США. У списку - 140 американців, зокрема, президентське подружжя Барак і Мішель Обама, власник Facebook Марк Цукерберг, медіамагнат Руперт Мердок.

    На другому місці – Китай з 30-ма представниками, на третьому - Великобританія (29), на четвертому – Франція (25), на п’ятому - Японія (23). Росія посіла шосте місце з 23 представниками.

    Прізвища найвпливовіших людей у рейтингу зазначені за алфавітом, а біля кожного з них містяться позначки, які пояснюють причини входження тієї чи іншої особи до рейтингу.

    Серед позначок значаться: політика, авторитет, військова сила, розум, гроші, добрі вчинки або зло. Навпроти прізвища Ахметов стоїть лише знак долара (гроші), передає "Українська правда".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми