Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Герман не йде з політики, бо винний Кожара

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Асоціація з ЄС, Герман

    Ганна Герман звинуватила відповідальних міністрів і Міністерство закордонних справ у провалі підписання угоди про асоціацію України з ЄС. Про це вона сказала в ефірі " Свобода слова" на ICTV.

    ganya.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Янукович травить байки про тайм-аут

    "Я думаю, що очевидно такі речі мали б бути пояснені людям. І я думаю, що фактор економічний угоди про асоціацію, що він має право на те, щоб його обговорювати", - сказала депутат від Партії регіонів.

    "Інша справа - чому відповідні міністри і Міністерство закордонних справ у тому числі стільки років, готуючись до євроінтеграції, жодного разу не сказали ні нам, ні президенту, що є певні загрози, коли президент підпише угоду про Євроасоціацією для нашої економіки, і що мільйони людей можуть залишитися без праці, зупиняться заводи та решта" , - зазначила Герман.

    "Як поведе себе Росія, чому не було спрогнозовано, і що це буде для нас дійсно небезпечно? Чому ці люди не інформували президента вчасно, не інформували суспільство, а ми йшли, йшли, йшли з усім були згодні" , - додала вона.

    "Ми вірили, ми мріяли - і раптом за кілька днів до підписання асоціації приносять президенту інформацію про те, що він не може цього зробити, тому що якщо він підпише, то Україна буде в повному економічному колапсі і люди будуть без роботи, і у нас буде майже дефолт, і так далі", - сказала дупутат.

    Додамо, що вона говорила, що піде з політики, якщо президент Віктор Янукович не полегшить долю ув'язненої екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Янукович не підписав угоду про Асоціацію з ЄС.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми