Влада та політики Автор: admin Друкувати

Суд «подарував» нардепам-регіоналам 75 мільйонів доларів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Дмитро Святаш, Василь Поляков

    Народні депутати від Партії регіонів - Дмитро Святаш і Василь Поляков - отримали законну можливість не погашати кредитних зобов'язань на суму більш ніж 75 млн. доларів перед "Укрсиббанком".

    Апеляційний суд міста Київ підтвердив раніше прийняте рішення Печерського райсуду столиці про визнання недійсними договорів поруки Святаша і Полякова щодо погашення кредитів автомобільної корпорації "АІС", яка контролюється нардепами.

    1077_1.jpg

    Юрист "УкрСиббанку" Роман Строценко під час судового засідання неодноразово вказував на чисельні процедурні порушення, допущені всіма попередніми судовими інстанціями, які розглядали справу Д. Святаша і В. Полякова про визнання договорів поруки недійсними.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкомати "Сбербанку Росії" в Україні об'єднали з державними

    Представник банку також вказував на кричущі порушення вимог Цивільного процесуального кодексу, відверті маніпуляції з показаннями свідків і експертизами, які були допущено на всіх стадіях розгляду даної справи і які можуть істотно вплинути на результати та допомогти недобросовісним позичальникам уникнути процедури повернення боргу.

    Апеляція "УкрСиббанку" стосувалася рішення Печерського райсуду Києва, який скасував договір поруки нардепів від Партії регіонів за кредитами, які брали підприємства, що входять до корпорації "АІС".

    Для довідки: автомобільна корпорація "АІС" має повернути кільком банкам близько 250 млн дол кредитів. Близько 110 млн дол з цієї суми "АІС" винна "УкрСиббанку", решта - "Альфа Банку Україна" і "ВТБ Банку Україна".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми