Влада та політики Автор: profi Друкувати

ТОП-10 цікавих фактів про Сергія Курченка

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Сергій Курченко, бізнес, гроші

    27-річний Сергій Курченко особистим прикладом спростовує думку, ніби новачкам немає місця у вищій лізі українського бізнесу. За два роки він став одним з найвпливовіших гравців на нафтогазовому ринку країни. Але хто ж він насправді? "Бізнес в Україні" пропонує переглянути кілька цікавих фактів про "загадкового лицаря" української економіки.

    ooappvvuykkfi.jpg

    Цей список виглядає так:

    1. 27-річний геній народився у малозабезпеченій родині в Харкові. Навчався у звичайній середній школі і займався карате.

    2. Другу вищу освіту підприємець здобув за спеціальністю "Правознавство".

    3. В жодній з 55 компаній, які пов'язують з Курченком, включаючи ТОВ "ГазУкраїни-2009", бізнесмен не є ні засновником, ні директором.

    4. Курченко є вкрай непублічною особою. Будь-які намагання зустрітися або поговорити напряму з цією людиною є марними. Всі контакти з журналістами здійснюються лише через прес-службу.

    5. Серед обізнаних людей існує думка, що харків'янин дружить із старшим сином президента Олександром Януковичем, а співпрацює з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

    Читайте також: "Курченко контролюватиме "нафтовий бізнес" в Україні".

    6. Сам Курченко офіційно є співзасновником ТОВ "КМК Ойл", що зареєстроване у селищі Васищеве Харківської області. Ця компанія з'явилася ще в кінці 2006 року, а її видом діяльності є оптова торгівля паливом.

    7. Курченко справді спілкується з першим заступником глави правління державної компанії "Газ України" Оксаною Масс. Однак, жодних подробиць цього спілкування з'ясувати не вдалося.

    8. У прес-службі Курченка також переконують, що не мають жодних партнерських відносин з провідними бізнесменами країни. Однак повірити в це важко.

    9. Як відомо, активи 27-річного харків'янина Сергія Курченка становлять, за даними журналу "Фокус", не менше $650 млн.

    10. Курченко захоплюється карате і тайським боксом.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми