Влада та політики Автор: юсамусенко Друкувати Коментарів: 1

"Укрзалізниця" пустила півмільйона на "Ленд Крузер"

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Укрзалізниця

    Прес-служба "Укрзалізниці" надала недостовірні дані журналістам "Економічної правди" щодо витрат у сумі 573 тисячі гривень на утримання ГАЗ-31029.

    3312_tojota-lend-kruzer-foto.jpg

    Про це стало відомо з відповіді Держфініспекції і Міністерства інфраструктури на запит народного депутата Лесі Оробець і ГО "Центр протидії корупції", передають "Наші гроші".

    Згідно з відповідями, уся ця сума буде витрачена на ремонт і утримання "Тойоти Ленд Крузер", яка закріплена за керівництвом "Придніпровської залізниці".

    Із цих грошей 136 тисяч гривень виділено на оплату двох водіїв з зарплатою 4,1 тисяча гривень на місяць. Ще 136 тисяч гривень - витрати на бензин та мастило. При цьому річний пробіг для нього заплановано у розмірі 61 тисячі км, або понад 160 кілометрів кожного дня. Витрати палива на 100 км становлять 21,6 літрів.

    Решту грошей виділено на ремонт "Ленд Крузера" (76 тисяч гривень), амортизацію (82 тисячі гривень), заміну гуми (10 тисяч гривень), загальновиробничі та інші витрати (143 тисячі гривень). Витрати ж на ГАЗ-31029 становили лише 5 тисяч гривень.
    Раніше "Укрзалізниця" в офіційній відповіді повідомила "Економічній правді" про те, що ГАЗ-31029 1995 року випуску буде відремонтовано за 573 тисячі гривень.

    "Витрати Придніпровської залізниці на автомобіль ГАЗ 31029 1995 року випуску заплановані у сумі 573 тисячі гривень у зв’язку зі значним зносом даного автомобілю, який потребує додаткових витрат на капітальний ремонт", - йшлося у відповіді.
    "Економічна правда" просила прокоментувати фінансовий план "УЗ", у якому серед іншого було заплановане утримання ГАЗ-31029 за півмільйона.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...

Коментарі


  • І в Хмельницькі комунальники теж не відстають. Купили собі лімузин "АУДІ А6" за 503 тисячі бюджетних гривень. :)))

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми