Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Уряд приготував документи для вступу в Євразійський союз.Фотофакт

  • Джерело: lb.ua.  → Ключові теги: Митний союз, Росія, уряд, Україна

    Вже в лютому 2014 Кабмін може розглянути договір про єдиний митний просторі , а в березні - договір про Євразійську економічну комісію . Про це йдеться в Плані - графіку розгляду угод Митного союзу.

    evros.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписання угоди з ЄС унеможливить вступ україни в Митний Союз

    Таку інформацію передали джерела в Кабміні. Утім інше джерело в уряді підтвердила достовірність документа , однак зауважило, що Кабмін поки не приймав по ньому ніяких рішень.

    mitnii.jpeg

    Якщо Кабмін схвалить ці рішення, то відкриється дорога до Митного союзу, хоча без схвалення депутатів України туди не вступить. Але одночасно зачиняться двері в торговельний союз з Європою. Не можна всидіти на двох стільцях відразу.

    Неможливо бути у двох торгівельних союзах відразу. З тієї простої причини, що ці об'єднання працюють за різними правилами, і приймаючи правила одного боку, ти не можеш торгувати з іншого.

    mitnii2.jpeg

    План-графік був розроблений за дорученням прем'єр-міністра Миколи Азарова № 39383/1/1-13 від 12 жовтня 2013 року. Розробкою займалося Мінекономрозвитку.

    Всього в плані 81 угоду про митній політиці, тарифне й нетарифне регулювання, податковій політиці, послугах, інтелектуальної власності, обміні інформацією, технічне регулювання, трудової міграції та інвестиціях.

    Можливо, уважно звернути увагу на ці документи змусили гроші російських ВТБ і Сбербанку. У вересні Україна отримала кредит у розмірі $ 750 млн на 3,5 місяці під 8,5 % річних.

    Одночасно Україна впадає у все більшу фінансову залежність від Росії. Наприклад, 17-го грудня Азаров домовився у Москві про 30 % знижку на газ і про $ 15 млрд кредиту для України. Гроші були надані в кредит на два роки під 5 %, але нібито без додаткових політичних умов.

    mitnii3.jpeg

    Повірити в це складно, враховуючи історію відносин Києва і Москви. У 2010 році за знижку в $ 100 з кожної тисячі кубометрів газу Янукович віддав Росії Севастополь до 2042 року. Цього разу знижка набагато більше, отже Росія розуміє. чому вона йде на такі поступки.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Україна вже вступає в Митний Союз



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми