Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Уряд здає своїх корупціонерів

  • Джерело: theinsider.com.ua.  → Ключові теги: корупція, уряд

    Відповідно до закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації державної антикорупційної політики" дані оприлюднюються на сайті з 1 січня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба Мінюсту.

    korup.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд пропонує у трамваях розраховуватись карткою

    Оприлюдненню підлягають відомості про осіб, притягнутих до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, а також відомості про накладення дисциплінарних стягнень за корупційні правопорушення.

    Розміщення інформації на веб-сайті здійснюється протягом трьох робочих днів з дня внесення відповідної інформації до вищезазначеного реєстру.

    Пошук інформації про особу, яку притягнуто до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення, здійснюється за прізвищем, ім'ям, по батькові такої особи.

    Відкритими для безоплатного цілодобового доступу є такі відомості про особу, яку притягнуто до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення:

    1) прізвище, ім'я, по батькові, місце роботи, посада на час вчинення корупційного правопорушення.

    2) склад корупційного правопорушення та вид покарання.

    3) спосіб вчинення дисциплінарного проступку та вид дисциплінарного стягнення.

    Провести пошук інформації про особу, яку притягнуто до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення, можна за посиланням на відповідному банері, який розміщений на сайті Міністерства юстиції України.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що корупція - головний ворог українців



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми