Влада та політики, Фінанси. Гроші. Валюта Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Влада збирається узаконити підкуп виборців

  • Джерело: zn.ua.  → Ключові теги: Янукович, підкуп, вибори-2015

    З потенційно лояльними виборцями планують укладати договори про надання агітаційних послуг кандидату, згідно з якими прихильникам будуть перераховуватись гроші.

    pap.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти відкопали усі таємні будинки друзів Януковича
     
    За даними в штабі Партії регіонів, напередодні президентських виборів 2015 року влада робить ставку на програму "Агітатор".

    Джерела стверджують, що її прообраз був розроблений і успішно застосовувався в Україні. Зокрема, на окрузі Василя Хмельницького, а згодом - і афілійованого з ним проекту "Громадський актив Києва".

    Модель була вдосконалена російськими політтехнологами і взята на озброєння штабом Андрія Клюєва. Суть програми - не просто в масштабній скупці голосів, а в легітимізації цього процесу.

    За даними з літа 2013 р. відбувається накопичення коштів на рахунках, відкритих місцевими організаціями партії влади. Фермери , імпортери, торгові підприємства роблять вимушені відрахування до цих фондів.

    Засоби накопичуються для укладання договорів з людьми, в чиї обов'язки входитиме агітація за кандидата в президенти.

    Таким чином планується укласти майже 34 тисячі відкритих, законних, з відкриттям рахунків і банківських карток, договорів - по одній ключовій людині на кожну виборчу дільницю.

    Головний агітатор укладає такі ж договори з активістами з будинків, розташованих на ділянці. Спільно вони складають реєстр лояльних і потенційно лояльних виборців, з якими, в свою чергу, укладають такий же відкритий договір на надання агітаційних послуг кандидату.

    Спочатку передбачалося, що оплата рядового агітатора буде розбита на чотири транші по 400 грн в одному - три виплати помісячно до виборів, і остання - після підрахунку результатів. Ця сума може бути відкоригована.

    Мова може йти про півтора десятки мільйонів виборців, здатних забезпечити Януковичу перемогу на наступних виборах.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Янукович збирається повертати гроші Ощадбанку СРСР



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми