Банки. Кредити. Депозити Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Уряд обіцяє стабільну ціну на ліки

  • Джерело: slovoidilo.ua.  → Ключові теги: суспільство, медицина, ліки

    Прем'єр-міністр Микола Азаров і низка інших представників влади обіцяли, що ціни на ліки в Україні підвищуватися не будуть.

    table.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишки індійського препарату "Лактовіт Форте" пропонують знищити

    Зокрема, восени прем'єр на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" запевнив, що різкого підвищення цін на лікарські препарати не передбачається.

    У свою чергу в лютому 2013 року голова Державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов заявив, що ліцензування імпорту не призведе до подорожчання ліків - в іншому випадку він навіть обіцяв звільнитися.

    Більше того, згідно з іншою обіцянкою Соловйова, яку він дав ще в березні 2012 року, тяжкохворим людям відшкодовуватиметься вартість ліків.

    Водночас нардепи, що представляють партію влади, давали обіцянки не тільки про стабільні ціни на ліки, а й про їх зниження.

    Народний депутат від ПР Юрій Мірошниченко 9 жовтня 2012 року заявив про плановане розширення переліку препаратів, ціни на які регулює держава, і, як результат – здешевлення лікарських засобів на 10-30%.

    Ще один регіонал Юрій Поляченко 10 жовтня 2012 року пообіцяв, що ліки першої необхідності подешевшають на 30%.

    Зазначимо, що в передвиборній програмі кандидата на пост президента Віктора Януковича також містилася обіцянка захистити громадян від цінових стрибків на ринку лікарських препаратів.

    Нагадаємо, "Бізнес" раніше писав, що Українці відмовляються від аптечних препаратів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми