Бензин та енергетика Автор: profi Друкувати

Ахметов може виключити росіянам світло через борги

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Ахметов, росіяни, світло, "ДТЕК Високовольтні мережі", борги, ПАТ "Енергомашспецсталь"

    "ДТЕК Високовольтні мережі" має намір обмежити енергопостачання ПАТ "Енергомашспецсталь", що входить до складу російського "Атоменергомашу", з 24 січня 2014 року через борги.

    mmmmzzaas.jpg

    "Борг підприємства за електроенергію на 22 січня 2014 року становив 50,2 млн гривень. Персональна відповідальність за наслідки, пов'язані з обмеженням постачання електроенергії, покладається на керівництво заводу-неплатника", - зазначено в повідомленні.

    ДТЕК уже попереджав "Енергомашспецсталь" про обмеження енергопостачання 23 жовтня 2013 року, тоді сторонам вдалося домовитися про оплату поточного споживання і частини боргу у розмірі 17,9 млн гривень у грудні 2013 року.

    Читайте також:"У Києві пропонують не платити за світло".

    Як повідомлялося, "Енергомашспецсталь" - найбільший український виробник спеціальних литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для металургії, суднобудування, енергетики та загального машинобудування, з 2010 року входить до машинобудівного дивізіону "Росатому". АТ "Атоменергомаш" - одна з провідних російських енергомашинобудівних компаній - постачальник комплексних рішень для атомної, теплової енергетики, газової та нафтохімічної промисловості.

    Компанія входить в холдинг "ДТЕК", який управляє енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми