Бензин та енергетика Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 2

Ахметов покарає російське підприємство за борги

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Рінат Ахметов, Енергетика

    З понеділка, 28-го жовтня, машинобудівний завод" Енергомашспецсталь" (ЕМСС) можуть обмежити в енергопостачанні.

    ahme.jpg

    У п'ятницю, 25 жовтня, енергопостачальна компанія ТОВ "Сервіс- Інвест", що входить до складу енергохолдингу ДТЕК Ріната Ахметова, заявила, що має намір обмежити енергопостачання ПАТ "Енергомашспецсталь" ( Краматорськ Донецька обл. ), що входить до складу російського "Атоменергомашу", через борги, - повідомила прес -служба ДТЕК.

    У компанії відзначають, що заборгованість заводу за спожиту електроенергію накопичувалася протягом останніх двох років, і на 21-е жовтня поточного року склала 62,5 млн грн.

    Читайте також: Ахметов скуповує акції "Енергопроекту"

    "Тільки з початку 2013 року, борг підприємства перед енергокомпанією збільшився майже в два рази", - йдеться в повідомленні ДТЕК.

    При цьому в компанії відзначають, що підприємство є фінансово спроможним, і при цьому рівень оплати за електроенергію ЕМСС за дев'ять місяців 2013 склав 71 %.

    У відповідь в суботу прес-служба "Енергомашспецталь" поширила заяву, що до 1 січня 2014 року підприємство розрахується за електроенергію спожиту у 2013 році.

    "Заборгованість за спожиту електроенергію існує. Однак за нашими даними на 1 листопада поточного вона складе близько 49 млн гривень , що істотно менше раніше озвученої у ЗМІ суми", - наголошується в повідомленні ЕМСС .

    Згідно з річним звітом "Енергомашспецсталь" за МСФЗ, в 2012 році її чистий дохід склав 1 млрд 205,3 млн грн, чистий прибуток - 0,54 млн грн.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Себя пусть накажет, тоже мне каратель выискался! И так уже отношения с Россией хуже некуда, а Ахметов того и гляди своё фе невпопад выскажет. Ему бояться нечего, он в любой момент в Европу сбежит со своими миллиардам, а людям тут жить и расхлёбывать!


  • Мало ему отключений для населения, он и заводы угробить пытается. Ничего, что возможные убытки на порядок выше будут, чем долги ДТЭК? И что пострадают прежде всего простые люди из-за недополучения бюджетом средств! Как говорят коммуняки, олигархи на то и олигархи, чтобы свои прибыли увеличивать, а не страну развивать. Пока они у власти, о развитии думать нечего.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми