Фінанси. Гроші. Валюта Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

"Батя" виділив Захарченку 18 млрд

  • Джерело: espreso.tv.  → Ключові теги: держбюджет, політики, Захарченко, Янукович

    Проектом держбюджету на 2014 рік передбачено, що Міністерство внутрішніх справ отримає 18,3 млрд грн. Це на 2 млрд більше, ніж у попередньому році.

    zah.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов пообіцяв прийняти держбюджет до кінця цього тижня

    Крім того Держбюджет-2014 передбачає, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі отримає 1,3 млрд грн., при тому що цього року було 2 млрд грн.

    Міністерство закордонних справ: 0,97 млрд грн замість торішніх 1,1 млрд грн. Скорочення відбулось за рахунок зменшення видатків – на 44 млн. грн. - на роботу закордонних представництв, скорочення в МЗС у цьому році були доволі відчутними).

    Міністерство культури збільшило видатки на 100 млн. грн. – до 2,5 млрд. грн. Скромно, але культурно.

    Витрати Міноборони вирішили зменшити: з 15,3 до 14,5 млрд грн. "Мінус" 800 млн. – а з ким нам воювати? Це ж вам не МВС!

    Міністерство освіти і науки нарощує витрати – на тих же 800 млн.: з 24,3 млрд. торік до 25,1 млрд грн в проекті. Може, це ті ж 800 мільйонів, котрі забрали у військових?

    Видатки Мінохоронздоров'я скоротили з 10 млрд. до 9,8 млрд. Йдеться "лише" про "мінус" 200 млн., але ж це – охорона здоров’я!

    У Міністерства екології та природних ресурсів спостерігається суттєве нарощування бюджету: їхні видатки на наступний рік плануються в обсязі аж 7 млрд. грн., при тому що було лише 4,1 млрд.

    В структуру видатків включили Держагентство з управління зоною відчуження довкола ЧАЕС – але це лише 1,075 млрд. додаткових витрат. Сюди ж віднесений проект покращеня басейну річки Сіверський Донець, що на Донбасі – 180 млн. грн., а також "цільові проекти екологічної модернізації підприємств" (майже 1,3 млрд.) та компенсація витрат щодо утилізації автомобілів (ще 960 млн. грн.)

    Міністерство соціальної політики буде витрачати 92,2 млрд. замість 88,6 млрд, як було у 2013 році. Тут додаткових 4 млрд. поглине бездонний Пенсійний фонд.

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства зможе збільшити видатки до 842 млн. грн. (було 758 млн.).

    У Міністерства аграрної політики та продовольства України "мінус" у видатках може скласти майже мільярд: було 8,7 млрд., стане 7,6 млрд. грн. На 200 млн. зменшують фінансування аграрного інтервенційного фонду. Ще 400 млн. забрали у Держагентства земельних ресурсів.

    Міністерство інфраструктури України отримало додатково скромних 68 млн., підвищуючи видатки до 1,57 млрд. грн. Щодо транспорту варто відзначити також, що Держагентству автомобільних доріг Укравтодору видатки скоротили на 600 млн. - до 12,9 млрд. грн.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" написав, що Держбюджет наближається до рекордного дефіциту.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Коломийка (частушка) від революціонерів- майданівців про азарова та януковича (відео)
    http://24ukrnews.com/kuryezy/2013-12-20/pro-yanuko vicha-ta-azarova-zapisali-kolomiyku-vdeo

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми