Фінанси. Гроші. Валюта, Влада та політики Автор: admin Друкувати

США заблокували до 500 мільярдів долларів РФ

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: США, Росія, Володимир Путін, Барак Обама

    Своїм Наказом від 20 березня 2014 Барак Обама заблокував фінансові операції Російської Федерації, а також активи "Банку Росії" на території США, а так само ті - які можуть надійти на територію США.

    85_1.jpg

    А також звернеться до колег по країнах великої сімки і до азіатських лідерів, з проханням також вчинити з активами Російської Федерації і найближчого оточення Путіна. До слова зберуться вони на наступному тижні не де небудь, а в Гаазі. Дехто вже встиг назвати це зібрання міжнародним фінансовим трибуналом, тому що в банках США та Європи знаходиться мінімум 500 мільярдів доларів належать тільки Російської Федерації і Банку "Росії", не кажучи вже про ресурси фізичних осіб - поплічників Путіна.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хоче ввести санкції проти США

    Нижче наведені відповідні пункти "Виконавчого Наказу" Обами і офіційну статистику Центробанку Росії, з із зазначенням, що всі ці гроші лежать на рахунках у банках США, Європи, Цінних паперах США, а також рахунках Банку Росії.

    Цитата з сайту Центробанку Російської Федерації:
    4124_1.jpg

    Додамо, що до міжнародних (золотовалютних) резервів країни належать зовнішні активи. Резервні активи повинні бути активами в іноземній валюті та реально існуючими. До міжнародних резервів відносяться тільки високоякісні активи.

    Міжнародні (золотовалютні) резерви Російської Федерації представляють собою високоліквідні іноземні активи, наявні у розпорядженні Банку Росії та Уряду Російської Федерації.

    Міжнародні резерви складаються з коштів в іноземній валюті, спеціальних прав запозичення (СДР), резервної позиції в МВФ та монетарного золота.

    У категорію коштів в іноземній валюті входять готівкова іноземна валюта; залишки коштів на кореспондентських рахунках, включаючи знеособлені металеві рахунки у золоті; депозити з первісним строком погашення до 1 року включно (у тому числі депозити в золоті) в іноземних центральних банках, в Банку міжнародних розрахунків (БМР) і кредитних організаціях-нерезидентах; боргові цінні папери, випущені нерезидентами; кредити, надані в рамках угод зворотного РЕПО, та інші фінансові вимоги до нерезидентів з початковим терміном погашення до 1 року включно. Цінні папери, передані контрагентам в рамках операцій позик цінних паперів, враховуються у складі міжнародних резервів.

    Частина Резервного фонду і Фонду національного добробуту Російської Федерації, номінована в іноземній валюті і розміщена Урядом Російської Федерації на рахунках в Банку Росії, яка інвестується Банком Росії в іноземні фінансові активи, є складовою міжнародних резервів Російської Федерації.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми