Фінанси. Гроші. Валюта Автор: uabiz Друкувати

ТОП-5 зірок, які заробили мільйони з нічого

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Кім Кардашьян, Періс Хілтон, Ніколь Річчі

    У цих зірок немає роботи як такої. Хоча заробляють вони багатенько. Всі вони гордо носять звання світських левиць. Їх виходи в світ у всій своїй красі і є їхньою популярністю. Вони заробляють обличчям, а також витівками, які епатують світ.

    1. Кім Кардашьян.

    Ця красуня з пишними формами пробувала себе в різних сферах. Вона і актриса, і фотомодель, і світська левиця, і шоу-вумен. Проте так і ніде не знайшла себе. У неї є власне реаліті-шоу "Сімейка Кардашьян", яке висвітлює життєві перипетії самої Кім та її сім'ї. Також вона пробувала себе в ролі дизайнера парфумів, проте якусь конкретну професійну нішу ця дамочка не займає.

    pzc3xfwbnsk.jpg

    2. Періс Хілтон.

    Спадкоємиця готельної індустрії "Хілтон Хотелс". Саме її дідусь є власником цих готелів. А сама Періс пробувала себе у різних сферах: світська левиця, актриса, співачка, дизайнер парфумів, і, навіть композитор. Хоч скандалістка так, і не знайшла себе, проте вона є справжньою мільйонеркою. Зрештою, з такими родичами можна хоч все життя шукати улюблену справу.

    paris-hilton_21_800_600.jpg

    3. Келлі Озборн.

    Дочка знаменитого і потворного Оззі Озборна. Дівчина випустила кілька альбомів, була героїнею сімейного реаліті-шоу, а також актрисою та дизайнером. Та найбільшим її досягненням, на думку критиків, було її схуднення. Більше ніяких кар'єрних успіхів у неї немає.

    62177-1.jpg

    4. Ніколь Річчі.

    Колишня подружка скандальної Періс Хілтон. Та після того, як вона вийшла заміж і народила дітей, ця дружба припинилась. Та все ж, Річчі активно пробувала себе в ролі продюсера, дизайнера, співачки та фотомоделі. Вона заробила на цьому чимало, але так і не визначилась ким хоче бути насправді.

    104313_nikol-richi_or_nicole-richie_1600x1200_www_gdefon_ru.jpg

    5. Брук Хоган.

    Дочка Халка Хогана. Сексапільна актриса, ведуча власного теле-шоу, співачка, модель, а віднедавна дівчина ще й почала займатись рестлінгом. Заробляє Брук багатенько, адже постійно знімається для чоловічих журналів, виходить в світ, проте особливих кар'єрних успіхів білявка не досягла.

    3133212.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми