Фінанси. Гроші. Валюта Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

Заступник міністра пожалівся на розкрадання зброї і техніки

  • Джерело: epravda.com.ua.  → Ключові теги: Міноборони, техніка

    Заступник міністра оборони України Артуро Франциско Бабенко звернувся з листом до керівника державного концерну "Укроборонпром" Сергія Громова з проханням вплинути на підвідомчі підприємства, що незаконно розпоряджаються бойовою технікою і зброєю. Про це повідомляє Дзеркало тижня.

    arturo.jpg

    Видання підкреслює, що в листі йдеться всього лише про деякі епізоди великого списку. Але і цього цілком достатньо, щоб зрозуміти: ситуація в цій сфері ні Міноборони, ні "Укроборонпромом" не контролюється.

    Зокрема, в листі заступник міністра оборони повідомив, що на Балаклійському ремонтному заводі знаходиться майже 20 тис одиниць стрілецької зброї, що потрапили туди ще в 2010 році нібито для передпродажної підготовки.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони позбуватиметься зайвого майна через аукціон

    "Не відстає в цьому плані і Київський бронетанковий завод, що не бажає повертати Міноборони 57 одиниць стрілецької зброї. З'ясувалося, що це бойова зброя використовує якась команда позавідомчої охорони, при цьому відповідна ліцензія і дозвільні документи на володіння і носіння зброї на підприємстві відсутні", - пише видання.

    Керівництво заводу також не бажає повертати Міноборони п'ять БТР-80, нібито відремонтованих підприємством за обігові кошти.

    Не відстає, як пише видання, від Київського і Миколаївський бронетанковий завод, що примудрився залишити тільки корпус від п'яти БТР-80, переданих йому Міноборони для проведення капітального ремонту. Ще 17 БТР -70 підприємство ініціативно відремонтувало і намагається якимось чином продати, але вже без участі військового відомства.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • То мабуть ті 20 тис. автоматів АК -47 , що греки затримали, якраз із Балаклеї ? І тепер Артуро скидає відповідальність з себе ?

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми