Цінні метали Автор: uabiz Друкувати

У 2014 році золото впаде до $ 1270

  • Джерело: bin.ua.  → Ключові теги: золото, Goldman Sachs

    Goldman Sachs знизив прогноз по вартості золота в цьому році.

    ppaag4k.jpegВартість золота знизиться через те, що цей дорогоцінний метал показує несподівано слабку динаміку в умовах підвищення ризиків по економіці єврозони і більш слабких, ніж очікувалося, даних по США.

    Банк знизив прогноз на три місяці з $ 1615 за тройську унцію до $ 1530, прогноз на шість місяців знижено з $ 1600 до $ 1490, а 12-місячний прогноз припускає вартість золота на рівні $ 1390 у порівнянні з $ 1550 раніше.

    До кінця 2013 року Goldman Sachs очікує вартість золота на рівні $ 1450 за унцію в порівнянні з минулим прогнозом на рівні $ 1600. При цьому до 2014 р. ціна впаде до $ 1270.

    "Незважаючи на сплеск ризиків в єврозоні та розчаровують економічні дані в США, ціни на золото залишаються незмінними протягом останнього місяця, що підкріплює переконаність швидкого ослаблення позицій золота, - відзначають в Goldman Sachs. - Враховуючи динаміку цін та очікування наших економістів, ми в черговий раз знизили прогноз цін на золото ".

    Банк також рекомендував закривати довгі позиції на Comex. З початку року вартість золота впала на 5,7%.

    "Хоча є ризик невеликого зростання найближчим часом, так як ціни повинні відреагувати на продовження уповільнення зростання в США, ми очікуємо збереження спадного тренда, як це було протягом року", - йдеться в повідомленні Goldman Sachs.

    На тлі зниження прогнозу котирування золота спрямувалися вниз. Станом на 17:05 мск ціни впали на 0,68% до $ 1575,95 за тройську унцію.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми