Нерухомість та земля Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Суддя по справі "васильківських терористів" не може продати будинок зі спортзалом

  • Джерело: texty.org.ua.  → Ключові теги: суд, гроші, будинок, власність

    Резонансна справа "васильківських терористів", вирок по якій виносив суддя Києво-Святошинського суду Юрій Бурбела, ще у листопаді 2013 року виставив на продаж власний маєток за 3,6 мільйона гривень.

    sud.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд "подарував" нардепам-регіоналам 75 мільйонів доларів

    Після оголошення вироку Володимиру Шпару, Ігорю Мосійчуку та Сергію Бевзу у вигляді позбавлення волі на 6 років, під Києво-Святошинським судом сталися зіткнення євромайдановців з бійцями спецпідрозділу "Беркут".

    Сам Бурбела після цього зліг у лікарню. Як передають ЗМІ з посиланням на поінформоване джерело, стан судді важкий, проте в якій саме клініці він знаходиться і з яким діагнозом-невідомо.

    Уродженець Алчевська (Луганська область) 52-річний Юрій Бурбела працює суддею Києво-Святошинського райсуду столиці з 2007 року.

    У листопаді минулого року на одному з сайтів нерухомості з'явилося оголошення про продаж будинку в селі Юрівка Києво-Святошинського району за 3,6 мільйона гривень. Загальна площа триповерхового будинку - 370 квадратних метрів.

    Як пише автор оголошення, який назвався Юрієм, виставлена ​​на продаж нерухомість - "комфортна, простора, світла квартира в дуплексі. Гараж, крита автостоянка, критий майданчик для барбекю, дві печі. Приміщення під сауну, спортзал, зимовий сад, гардеробну. Всі спальні кімнати з санвузлами. Домофон. Недалеко від будинку озеро і ліс. Хороша транспортна розв'язка". Також вказаний контактний телефон.

    Про те, що цей телефон належить саме судді Юрію Бурбелі, можна дізнатися з іншого відкритого джерела - реєстру адвокатів України. До призначення суддею Юрій Бурбела працював адвокатом, і його контакти досі зберігаються в реєстрі.

    Нагадаємо раніше "Бізнес" писав, що Зарплати суддів збільшать одразу на 50%



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми