Нерухомість та земля Автор: profi Друкувати

ТОП-5 речей: що лякає українців, які купують нерухомість?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: нерухомість, покупці, забобони

    Як не дивно, але навіть у сучасному суспільстві, у якому правлять гроші та зв'язки, українців лякає багато речей. Найбільше забобонів, на думку експертів, є у покупців нерухомості.

    fggfdeesccxz.jpg

    Найбільші страхи цих людей виглядають так:


    1. Число "13" і "666"

    Дуже часто покупці відмовляються від покупки квартири через " невдале " ​​сполучення цифр. Так числа 13 бояться споконвіку, тому квартиру або будинок з таким номером покупці можуть уникати. Крім того, клієнт може побоятися укладати угоду 13-го числа , а тим більше в п'ятницю 13 -го. Особливо емоційні люди можуть побоюватися і так званого "числа диявола" - 666 . Причому скласти таке число можна з будинку № 6 і квартири № 66 , і навіть будинок № 66 , а квартира № 16.

    2. Будинок з привидами

    Для багатьох покупців важлива інформація про те, хто жив у квартирі раніше і чому минулі власники переїхали. Пов'язують це з поганою енергетикою житла, в якому весь час сварилися , довго і важко хворів господар , вбили когось або будинок побудований на кладовищі.

    3. Зірки підкажуть

    Зірки точно знають, що потрібно забобонним клієнтам . Є навіть такі захоплені тлумаченнями покупці, які складають астрологічний прогноз, щоб прийняти рішення , чи варто купувати квартиру зараз , якою має бути ця квартира тощо.

    4. Фен-шуй

    Нині даоське вчення про потоки енергії, яка працює на благо людини , стало менш популярним. Хоча не можна сказати , що зовсім не залишилося людей, які бажають мати будинок з вікнами в правильному розташуванні відносно сторін світу або навпаки уникають будинків, навпроти яких побудована лікарня тощо.

    Читайте також: "Українські багатії "мріють" жити у Москві?".

    5. Синдром "чорної кішки"

    Буває, що клієнт відмовляється від угоди в останній момент. Це може трапитися через будь-якої дрібниці - приснився поганий сон напередодні або навіть чорна кішка перебігла дорогу тощо. Такі люди надемоційні та дуже імпульсивні, тому для них варто знайти універсальний психологічний підхід.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми