Новини Автор: admin Друкувати

5 причин купити шубу

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: шуба

    В Україні холоди - звичне явище, тому до них варто готуватись завчасно. І якщо мова заходить про одяг, то нічого кращого за класичну шубу вам не знайти. Заходьте на https://daniel.kiev.ua/ й переконайтесь у цьому на власні очі. Там усе відмінної якості та за доступною ціною. Ось п'ятірка переваг хутряних виробів перед іншими.

    1. Довговічність. Майже на всі шуби можна видавати гарантію понад 10 років, хоча й це не межа - почасти служать вони у рази більше часу. Ані замінники хутра, ані шкіряні куртки не здатні похвалитись такими показниками. За правильного догляду звичайна шуба практично не зношується, тож її можна передавати з покоління в покоління. Вони не бояться ані води, ані сонця, що важливо, наприклад, навесні, коли ще зимно, але вже світить сонце і тане сніг.

    2. Теплові властивості. Дублянки та шуби справді дуже добре зігрівають. Підтвердити це готові хоча б жителі Антарктиди, котрі масово носять саме цей вид одягу. Тому взимку вам не доведеться одягати на вулицю безліч светрів і лити літри поту. При незначній мінусовій температурі комфортно буде навіть в короткій шубці, що вже казати про довгі варіанти. Плюс ви виділятиметесь серед сірого натовпу.

    3. Екологічність. Хутро є натуральним продуктом, а отже не шкодить навколишньому середовищу. В той же час синтетичні замінники виготовляються з побічних нафтових продуктів, які точно забруднюють атмосферу. Це доведені факти. І якщо шуби швидко розкладаються у землі, то альтернативи можуть гнити там понад 500 років й все одно не виводитись. А пластик присутній у великій кількості практично в усіх пуховиках чи пальтах. Лише вам вирішувати, чи закривати на це очі.

    4. Легкість в користуванні. По суті, вам достатньо лише раз на рік віддати шубу в хімчистку і забути про проблеми. Решту днів можна повністю використовувати її плюси і нічого не давати взамін. Так, хутро треба ще захищати від молі та інших шкідників, але це стосується усього вашого гардеробу. Шафа та щітки - елементарні речі, які мають бути у всіх.

    5. Широкий асортимент. Існує чимало видів хутра та шкіри, з яких не виникне клопоту підібрати собі щось до смаку. Серед найбільш популярних - соболь, норка, песець та куниця. Вони дуже м'які на дотик й не можуть не сподобатись як подарунок. Шуби бувають як для дітей, так і дорослих; від найменших розмірів до XXL. Будьте певні, що вибір моделей завжди на висоті, а тому не слід гаяти час в сумнівах.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми