Новини Автор: admin Друкувати

Фокстрот здобув Премію HR-бренд Україна-2021

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Фокстрот

    Наприкінці жовтня на церемонії нагородження Премії HR-бренд Україна – 2021 названо кращі проєкти в галузі управління персоналом українських роботодавців.

    8373_foto_1.jpg (41.46 Kb)

    Цього року Премія компанії grc.ua отримала 60 актуальних HR-кейсів від 46 українських компаній. Вперше серед них – два унікальні, вже реалізовані проєкти мережі електроніки та побутової техніки Фокстрот, які оцінювалися професійним складом журі за такими критеріями: актуальність, сучасність використаних методик і бізнес-ефективність.

    • проєкт Gamble – інтерактивний навчальний курс, суть якого – командні змагання усіх магазинів України зі знань продукції бюджетоутворюючих брендів.
    • КСВ-проєкт та HR-бренд: подвійна користь – про тісний зв'язок між впровадженням проєкту з корпоративної соціальної відповідальності «Пухнасті друзі в кожен дім» та формування у працівників лояльності до компанії.
    Завдяки відповідності проєкту сучасним викликам та успішним результатам після впровадження GAMBLE отримав першість в номінації «E-LEARNING проєкт року». До речі, це рішення є цілком авторським і унікальнім на ринку.

    2146_foto_2.jpg (44.95 Kb)

    Інший знаковий проєкт Фокстрот – корпоративна соціальна ініціатива «Пухнасті друзі в кожен дім», запущена на початку 2021 року. Його мета – об’єднати співробітників навколо ідеї з підтримки самотніх тварин, зробивши командний внесок у їх прилаштування та допомогу притулкам, що перебувають під опікою БФ «Щаслива лапа».

    Успішний дебют у Премії та беззаперечну перемогу відзначив CEO Олексій Зозуля:
    «Ми продовжуємо удосконалюватися задля якісного обслуговування клієнтів, підвищуємо рівень експертності та знань персоналу. Враховуємо і соціальні виклики, аби робити внесок у вирішення суспільних проблем. Результатом цього стало визнання проєктів Фокстрот на престижній HR-премії. Тож дякую всій команді за проактивність, залученість, високі результати та перемогу!», – підкреслив керівник компанії.

    Премія HR-бренд компанії grc.ua проходить одинадцятий рік поспіль. Це конкурс серед працівників HR-сфери, який дозволяє простежити актуальні тенденції, нові ідеї на ринку праці і назвати кращих. Компанії презентували не просто проєкти, а ділилися практичним досвідом що довів свою ефективність та результативність для бізнесу в умовах нової реальності.

    Фото надані компанією grc.ua



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми