Освіта та наука Автор: Ivasenko Друкувати

Найкращі онлайн-університети світу

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: освіта, університети, онлайн

    В сучасному світі вже не обов'язково відвідувати пари і витрачати роки на здобуття диплому. Відтепер освіту можна здобувати в інтернеті.

    1_2ee252aabf56a7f5b24214296bf7.jpg

    Отже, до вашої уваги, найкращі онлайн-університети світу з безкоштовним навчанням:

    Coursera

    Coursera запущена лише в квітні минулого року вже подолала позначку в 3 мільйони студентів. Зараз включає більше 200 курсів з 33 університетів. Якщо ви ще не чули про Coursera - це стартап в сфері онлайн-освіти, заснований професорами Стенфордського університету, який дозволяє пройти повний інтерактивний курс університету, який викладається справжнім професором в одній з кращих шкіл світу. Безкоштовно.

    TEDx

    Конференції, організовані за ліцензією некомерційної організації TED. Вони проводяться по всьому світу для того, щоб прогресивні і просунуті люди могли зустрітися, поспілкуватися один з одним, обмінятися знаннями та досвідом.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США виділили гроші для українських студентів

    UMass Boston Open Courseware

    Безкоштовні курси з психології, біології, політології, історії, математики і цілому ряду гуманітарних дисциплін з доступом до списку занять, рекомендованої літератури. Недолік: у цього ресурсу немає відео-курсу або презентацій за підсумками викладеного в рамках лекцій.

    Khan Academy

    Величезна база відео-уроків на більш ніж 20 мовах, всі курси розділені на окремі уроки з можливістю перегляду кожного відео незалежно від того, який курс ви обрали. Основний акцент зроблений на відео як спосіб надання інформації, матеріалів для читання тут немає.

    MIT Open Courseware

    Щоб потрапити в цей інститу, люди з усього світу витрачають безліч грошей і зусиль. Втім, тут доступні і безкоштовні курси. Матеріал доступний для скачування з зазначенням структури і тривалість курсу. Відмінно підійде тим, хто хоче спробувати себе у сфері технічних і прикладних наук і не проти зайнятися інтенсивним самоосвітою.

    Openlearning

    Міжнародний інститут менеджменту, який дозволяє вибрати кілька безкоштовних курсів для вивчення. По закінченні видається сертифікат в електронному вигляді.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми