Податки та законодавство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Азаров радить "носити на руках" платників податків

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Азаров, уряд, податки

    Уряд пропонує карати податківців, які приходять з необґрунтованими перевірками.

    podatkova.jpg

    Щоб підтримати вітчизняний бізнес в уряді пропонують скоротити кількість податкових перевірок. Для цього слід проаналізувати необґрунтовані перевірки і покарати відповідальних за ці перевірки.

    "Взагалі треба продумати законодавчий механізм відшкодування заподіяної платникам податків збитку за рахунок винних у цьому посадових осіб", - запропонував прем'єр-міністр Азаров.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров буде шукати 160 млрд євро на економіку

    За його словами, кожне підприємство, що знаходить шляхи підвищення конкурентоспроможності, потрібно, умовно кажучи , на руках носити.

    Тому міністру доходів і зборів Олександру Клименко доручено забезпечити надходження до бюджету не за рахунок пресингу на платників податків, а шляхом співпраці з ними.

    "А органи внутрішніх справ, я звертаюся до міністра Захарченка, взагалі повинні забути шлях на підприємства, на ринки тощо, тільки якщо це не пов'язано з розслідуванням кримінальних справ", - порадив глава уряду.

    За настановою Азарова, Мінідоходів також має викорінити збір податку наперед і ліквідувати всі затримки з відшкодування податку на додану вартість (ПДВ).



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми